Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seyirciden yeni dizilere ayar

Köşemize yaptığı katkılarla artık hepinizin ismini ezberlediğine inandığım okurum Haluk Zırh, bu hafta başlayan iki yeni diziyi mercek altına almış: "Merhaba Yüksel Bey, dün akşam başlayan iki yeni dizi hakkındaki görüşlerimi sizle paylaşmak istedim.
Gülümse Yeter'i Show TV'de merakla Erdal Özyağcılar var diye bekledim, ancak beklediğimi bulamadım maalesef. Özellikle Erdal Özyağcılar dışındaki oyuncuların rolleri çok yapmacık geldi bana. Gereksiz diyaloglardan ise çok sıkıldım. Sanırım senarist ve yönetmen, 'Erdal Özyağcılar'ı oynatalım, bu dizi gider' sanıyorlar. Belki bu yaz döneminde televizyonlarda düzgün bir dizi olmadığı için bir müddet tahminleri tutar ama sonrasında bu lokomotif, bu katarı çekemez gibi geliyor bana.
Diğer dizimiz de Kanal D'de başladı: Kanıt: Ateş Üstünde. Aynı şeyler onun için de geçerli. Üstelik daha evvel yapılmış; çok gerçekçi ve doğal oynanmış bir örneği dururken, üzerine bir tık koyarak bir şey yapılmaz mı? Hiç mi seyretmediler acaba yeni Kanıt'ı çekenler, eskisini? Yenisini seyrederken sokakta çocukların polisçilik oynadığını sanırsınız. Tek umudumuz, sezonun açılması ve sevdiğimiz, hakkı verilerek çevrilmiş dizilerimize kavuşmak. İyi günler dilerim, kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA