Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Allah’ıma bin şükür!

Korktuğum başıma gelmedi. Cuma akşamı Fulya Sanat Merkezi'nde üstlendiğim sunuculuk görevinin altından, yüz akıyla çıktım.
(Vallahi ben demiyorum, izleyenler öyle söylüyor) Bakırköy Müzik Akademisi Neveser Kadınlar Topluluğu ile TRT sanatçısı Melihat Gülses'in sahne aldığı, tüm geliri Türkiye Alzheimer Vakfı'na bağışlanan Türk sanat müziği konseri öncesi dizlerim heyecandan birbirine çarpıyordu. Evet, televizyon programı sunmuşluğum, müzik yarışması jürilerinde ahkam kesmişliğim, pek çok canlı yayına konuk olmuşluğum vardı elbette ama dolu bir salonda üç saatlik bir geceyi, tek başına sunmak bambaşka bir sorumluluktu.
İçimden 'İnşallah bugüne kadar köşemde kıyasıya eleştirdiğim spiker ve sunucuların topluca ahı tutmaz da, bu gecenin altından kalkarım' diye dua ediyordum. Çok şükür dualarım kabul oldu. Şahane bir gece yaşandı, herkes salondan mutlu ayrıldı. Tüm masraflar çıktıktan sonra Türkiye Alzheimer Derneği'ne de bu geceden tam 30 bin lira kaldı. Eh sanırım benim de kariyerimde yeni bir kapı açıldı. Artık sünnet düğünleri mi olur, kır düğünleri mi bilmem (Gördüm ki yeteneğim daha fazlasına el vermiyor); her türlü sunuculuk teklifine açığım. Hah ha haaay!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA