Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En iyi benim eteğim!

FOX'taki En İyi Benim yarışması artık iyice çığırından çıktı. Her hafta üç kız, 'hedeflerindeki' delikanlıyı 'kafeslemek' için neredeyse saç saça baş başa yoluşuyor. İş artık 'rekabetin' ötesine geçti, resmen mahalle kavgasına döndü. Bunların büyük bölümünün 'kurmaca' olduğu ve kızların böyle davranmaları konusunda teşvik edildiğini düşünmeden duramıyorum. Çünkü 'normal' hiçbir genç kız, milyonların önünde böyle davranmaz, kendini ve kendi cinsini bu kadar aşağılayamaz. (İnanmayan, internet üzerinden programın geçen salı yayınlanan bölümünü bir izleyiversin lütfen)
Programda iğreti duran bir başka durum ise kızların giyim kuşamı. Beni tanıyanlar bilir, kimsenin giyim kuşam biçimine karışmam. Hele dekolte ve etek boylarıyla hiç uğraşmam. Ama kızların, delikanlıları tavlamak için sürekli 'etek boyu rekabetine' girişmeleri çok 'iliştirme' duruyor. Bazen öyle cüretkar etekler giyiyorlar ki, kanepelere oturmaları bile mümkün olmuyor. Ne giyecekleri, kendi bilecekleri iş. Ama bir erkeğin gönlünü çelmenin en kısa yolunun 'kısa etekten geçtiği' gibi anlamsız ve bir o kadar da kötü örnek oluşturacak, kadın cinsini meta haline getirecek bir durum ortaya çıkıyor.
Belki farkında değildirler; buraya bir not düşeyim istedim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA