Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu belgesel kaçmaz!

Eğer siz de benim gibi 'Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi' adlı belgeselin tadı damağında kalanlardan iseniz; yarın saat 20.00'de ya National Geographic ekranları başında olun, ya da şimdiden 'planlanmış kayıt' düğmelerine basın. Çünkü belgeselin yeni bölümleri, dünya ile aynı anda yayınlanmaya başlanacak.
Bilmeyenler için kısa özet:
National Geographic yapımcıları, ünlü oyuncu Morgan Freeman'a bir özel jet ile kalabalık bir çekim ekibi tahsis etti. Freeman, dünyanın dört bir yanına uçup farklı dinler ve inanışlar üzerine harika bir belgesel hazırladı.
Yapım, gösterildiği her ülkede büyük sansasyon yarattı.
Freeman'ın ezan okuduğu bölüm ise ülkemizde günlerce konuşuldu, haber bültenlerine konu oldu.
İşte bu müthiş belgeselin yeni sezonu yarın ekranlarda olacak. Her cumartesi olduğu gibi yarın da köşemi okur mektuplarına ayıracağım için bilgisini bugünden vereyim istedim.
Freeman, belgeselde izleyicileri din ve inançların kökenine inmeye ve farklarını derinlemesine incelemeye davet ediyor.
Seride, her kültür ve inançtan insan kendi bakış açısını sunuyor.
Yeni sezonda da yine tüm dinlerin uygulamaları ve ortak olan noktalarından ölümden sonraki yaşama, peygamberlere kadar pek çok konu derinlemesine işleniyor.
İkiz Kuleler saldırısında tanrının somut varlığını gördüğünü söyleyenlerden önceki hayatında bir lama olduğunu söyleyenlere kadar her türlü inancın objektif bir şekilde ele alındığı seri, dünyaca ünlü efsane aktör Morgan Freeman tarafından olağanüstü bir yolculukla ekranlara getiriliyor.
Diyeceğim o ki; kaçırmayın, sonra üzülürsünüz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA