Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Teşekkürler Müge Anlı, bir kez daha...

Perşembe sabahı atv izleyicilerini büyük bir sürpriz bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'e görüntülü bağlantı ile katılıp Müge'nin başlattığı okuma yazma seferberliğinin startını verdiler, "Bu kampanyada biz de varız" dediler.
Olay, Türk televizyon tarihinde bir ilkti.
Bir cumhurbaşkanı ve eşi, ilk kez gündüz kuşağı reality şov programına katılıyordu.
Çünkü 'mesele' önemliydi.
Cehalet, bir toplumun ilerlemesini engelleyen en güçlü duvardı. Müge, önüne gelen onca acı olayın en önemli sebebinin 'cehalet' olduğunu fark etmişti. Bu duvarın, el birliğiyle yıkılıp geçilmesi gerekiyordu.
Cumhurbaşkanı ve eşi meşaleyi tuttu, Müge Anlı kibriti çaktı. Belli ki artık önümüz çok daha aydınlık olacak.
Müge, bu köşenin övgü şampiyonlarından. Sadece bir televizyon programcısı, sunucusu değil. Son derece etkili bir sosyal aktivist. Programının gücünü her daim toplum yararına kullanıyor. Pek çoğu; bu şanı, şöhreti kişisel menfaatlerine tahvil edip zevkü sefa içinde tadını çıkarmayı tercih eder.
Müge öyle yapmıyor; şöhreti, gücü ne kadar artarsa, kendini bu topluma karşı o denli sorumlu hissediyor. Daha önce okullara TIR'lar dolusu kırtasiye malzemesi, giyecek gönderen de oydu, şehirlere, semtlere kreşler, ders çalışma odaları inşa ettiren de...
Hiç abartmıyorum; Müge Anlı bugüne kadar izleyicisine fiili ve fiziki olarak en fazla katkı sağlayan televizyoncudur.
Teşekkürler Müge.
Bir kez daha...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA