Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bukalemunların şahı

TRT 1'in yeni dizisi 'Alija', yarı belgesel niteliğiyle yakın tarihe ilgi duyanları ekran başına topluyor. Bosna Hersek'in merhum cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in hayatını anlatan dizi; titizlikle yazılan senaryosu, akıcı rejisi ve çekildiği Bosna Hersek'in etkileyici tarihi dokusuyla TRT'nin son dönemde büyük başarı kazandığı dönem dizileri zincirine parlak bir halka daha ekliyor.
Diziyi ilgiyle izlememi sağlayan en büyük etkenlerden biri de Aliya'yı canlandıran Yurdaer Okur'un muhteşem oyunculuk performansı. Okur bugüne kadar ekranda kılıktan kılığa girdi. Gün geldi doğuda görev yapan bir mühendis oldu, gün geldi kötülük saçan bir savcı kılığına büründü. Kimi zaman onu psikopat bir beyin cerrahı olarak ailesine zulmederken izleyip nefret ettik.
Şimdi de içi Allah ve insan sevgisi ile dolu, yaşadığı toplumu zulme karşı korumaya yemin etmiş bir önder olarak karşımızda.
Hep söylerim "Ben bukalemun oyuncu severim" diye.
Oyuncu dediğin, hücrelerinde her rengi taşımalı.
İşte bukalemunların şahı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA