Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fanatiğin kalbine giden yol

'Çocuklar Duymasın'da kara kedi 'Tutku'nun, 'Taşfırın Haluk' ile 'Meltem'in arasına girmek için verdiği olağanüstü çabayı herkes gibi ben de büyük bir hayretle izliyorum.
'Tutku', son olarak 'Haluk'un gönlünü çelmek için onun doğum gününü fırsata çevirdi. Fettan kadın, 'Haluk'un koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu biliyordu. Hatırlı dostlarını da araya sokarak siyah-beyazlıların efsane üçlüsü Metin- Ali- Feyyaz ile Başkan Fikret Orman'ın ağzından 'Haluk'a özel kutlama mesajları aldı. Hazırladığı sürpriz videoları gösterdiğinde zevkten dört köşe olan bizim 'Taşfırın'ın yelkenleri çoktan suya inmişti. 'Tutku', bir Beşiktaş fanatiğinin kalbine giden yolun midesinden değil, kartal pençesinden geçtiğini iyi biliyordu. Dizinin yapımcısı Birol Güven ile oyuncuların büyük bölümünün iyi birer Beşiktaşlı olduğunu biliyorum.
Zaten 16 yıldır neredeyse her bölümde 'Beşiktaş tezahüratı' eksik olmuyor.
Anlaşılan, efsane üçlü ile Beşiktaş Başkanı da bu vefanın karşılığını vermek için kamera karşısına geçmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA