Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Stüdyolarda büyük ikilem

Önceki gün Seda Sayan'ın programına konuk olup bizzat 'olay yeri incelemesi' yaptım. Öncelikle şunu söyleyeyim; Seda Sayan'a -belki şartların da zorlamasıyla- çok zaman kaybettirdiler. İzdivaç programıyla, reality şovlarla ona patinaj yaptırdılar. Sonunda Seda Bacı, 'deplasmandan' kurtulup 'kendi sahasında' oynamaya başladı. Onun gerçek işi 'insanları eğlendirmek' olmalı. Çünkü bu işi iyi beceriyor.
Ancak bu aralar eğlence programı yapanların işi zor. Hemen sınırımızda büyük bir savaş yaşanıyor. Şehit haberleri geliyor. Herkesin yüreği ağzında. 'Fazla neşeli görünürsem tepki alır mıyım?' kaygısı stüdyoları kuşatmış. Diğer yandan, 'Yasa bürünüp karalar bağlarsam, teröristin ekmeğine yağ mı sürerim acaba? Zaten onların da istediği, normal hayatı sekteye uğratmak değil mi?' sorusu ise daima zihinlerde.
Diyeceğim o ki, televizyonda insanları eğlendirmek hiç bu kadar zor olmamıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA