Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yargıyı reklamınız için kullanmayın

Gün geçmiyor ki şov dünyasından birileri çıkıp adalet mekanizmasını boşu boşuna yormasın. En küçük bir anlaşmazlıkta karşılıklı davalar açılıyor, uzaklaştırma kararları aldırılıyor. Son olarak Hande Yener, yıllardır çekiştiği rakibi Demet Akalın için uzaklaştırma kararı çıkartmaya kalktı.
Hak aramak, insanın en doğal hakkıdır. Kimseye haksızlığa uğradığı zaman susup bir kenara çekilmesini önermiyorum tabii ki. Ama incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden dolayı zaten son derece ağır bir yük altında gıcırdayarak çalışan adalet mekanizmasını fuzuli yere meşgul ederek, medya yoluyla yargıdan PR damıtmayı da doğru bulmuyorum.
Ben bir hakim çocuğuyum. Merhum babamın, mesaisi yetmediği için eve bagaj dolusu dava dosyaları getirip sabahlara kadar çalıştığına kendi gözlerimle şahidim.
Lütfen yargıyı yormayın, milletin adalete güven duygusunu zedelemeyin, hukuku kendi menfaatleriniz için değersizleştirmeye kalkmayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA