Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ufak Tefek Saçmalıklar

Günlerden cumartesi ve her hafta olduğu gibi bugün de Yakından Kumanda'nın tuşları üzerinde siz okurlarımızın parmakları geziniyor. Köşemize düzenli katkı veren okurlarımızdan Sefine Büyükşalvarcı, Star TV'de yayınlanan 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde tespit ettiği bazı mantık hatalarına değinmiş:
"Yüksel Bey merhabalar.
Bu akşam yayınlanan 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisiyle ilgili bir şeyler yazmak istedim.
Dizi başladığından beri kafama takılan bir konu var: 'Merve', sanki 'Sarmaşık Sitesi'nin sahibi ve tüm ev sahipleri onun emrinde çalışan insanlarmış gibi onlara hükmediyor.
İnsanlar aynı sitenin sakini oldukları halde nedense hiç ses çıkarmıyorlar. Bu durum çok entresan. O sitede oturan herkes bence kişiliksiz bir görüntü çiziyor, ki bu gerçek hayatta mümkün değil.
Ayrıca bu akşam yayınlanan bölümde 'Pelin', otelin resepsiyonundan tüm odaların kartlarını alıyor ve tek tek odaları geziyor. Bu otelde kamera yok galiba. Otelde girdiği tüm odalar ne tesadüftür ki boş.
Ayrıca koca otelde daha üçüncü kapıyı açınca 'Serhan'ın odasını buluyor.
Ayrıca oradan nasıl çıktığı da belli değil.
Dizi yapımcılarını mantıklı olmaya çağırıyorum.
Teşekkürler..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA