Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Medyada hep atv yapımları konuşuluyor

Interpress araştırma şirketi, Nisan ayında yazılı basında en fazla haber olan televizyon kanallarını, dizileri ve programları sıralamış.
Tablo aylardır değişmiyor; haber olma sayısında atv, rakiplerine büyük fark atıyor.
Kanalların haber olma oranına bakıldığında, atv tam 1217 haber ile zirvede. Onu 990 haber ile Kanal D, 713 haber ile Show TV izliyor.
Kadın/aktüel programları kategorisinde yazılı basına tam 59 kez haber olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', en yakın rakibi Show TV'deki 'Seda Sayan'la' programına (31) neredeyse iki kat fark atmış.
Üçüncü sırada ise bir başka Show TV yapımı 'Zahide Yetiş'le' (21) var.
Diziler liginde de atv yapımlarının ezici bir üstünlüğü göze çarpıyor. İlk altıda tam dört atv dizisinin olması, bu kanalda yayınlanan dizilerin sadece reytinglerde değil, medyada da çok konuşulduğunun bir göstergesi. İlk sırada, tam 150 habere konu olan 'Sen Anlat Karadeniz' yer alıyor. İkinci sırada Show TV'nin dizisi 'Çukur' (140), üçüncülükte bir başka atv dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' (129), dördüncü sırada Kanal D'de yayınlanan 'İnsanlık Suçu' (119) yer alırken, atv dizilerinden '8. Gün' 104 haber ile beşinci, 'Aşk ve Mavi' de 103 haber ile altıncı sırada bulunuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA