Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Ezersin aşkım...’

Fox TV'de İlker Ayrık'ın sunduğu 'Yaparsın Aşkım' adlı yarışmada bu hafta son derece ilginç bir olay yaşandı. Yarışmacılar Nesli ile Serra, geleneksel oyun 'çomak kapmaca'da mücadele ediyorlardı.
Bilmeyenler için anlatayım:
İki yarışmacı, yuvarlak masanın etrafında hazır bekliyorlar.
Masanın ortasındaki çubuk, bir mekanizma ile havaya fırlatılıyor.
Aynı basketboldaki hava atışında olduğu gibi; çubuğu kapan, avantaj elde ediyor.
Ancak burada ilginç bir nüans var: Çubuk en son kimin elinde kalırsa, o kazanıyor. Yani ikisinin de ucundan tutması halinde çekişmek serbest. Mücadele, 'çomak' birinin elinde kalana kadar sürüyor.
Cuma akşamı da öyle oldu. İkisi de aynı anda çubuğa yapıştı. Ancak Nesli ile Serra arasında ciddi bir 'sıklet farkı' vardı. İri yarı olan Nesli, kocasının da "Çek, çek" talimatıyla çubuğa öyle bir yapışıp çekti ki, rakibi Serra'yı da masanın üzerinden sürükleyip yere savurdu. Serra yerde acılar içinde kıvranırken, sağlık ekipleri gelip müdahale etti. Neyse ki ciddi bir sakatlık yoktu ve ufak tefek hanımefendi yarışmaya devam edebildi. Oyun ise beklendiği gibi açık ara Nesli'nin galibiyetiyle sonuçlandı.
Bize de ne 'Survivor'da, ne de Amerikan güreşi müsabakalarında görebileceğimiz bu müthiş enstantaneyi yorumlamak kaldı.
Bu arada, ben hediye otomobili üreten o firmanın yerinde olsam, sonuca bakmaksızın, müthiş azimlerinden ve markaya katkılarından dolayı her iki yarışmacıya da birer tane armağan ederdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA