Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En çok Hatipoğlu konuşuldu

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu; sadece reyting listelerinin değil, yazılı basının da yıldızı oldu. Interpress araştırma şirketinin yazılı basını tarayarak yaptığı analizde, 16 Mayıs-8 Haziran tarihleri arasında ekrana gelen iftar ve sahur programları arasında en çok Hatipoğlu'nun programları haber oldu.
Listeye göre 'Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar' programları, ay boyunca tam 163 kez haber olarak en yakın rakibini üçe katladı. İkinci sırada Show TV'nin yayınladığı 'Prof. Dr. Mustafa Karataş'la Ramazan' programı 48 haber ile yer alırken, üçüncülük 29 haber ile Kanal 7'de yayınlanan 'Necmettin Nursaçan'la Ramazan Sohbetleri'nin oldu. FOX'ta ekrana gelen 'Pınar Altuğ ile Ramazan Lezzetleri' 22 haber ile dördüncü, aynı sayıda haber ile Star'daki 'Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi' beşinci, Kanal D'de ekrana gelen 'M.Fatih Çıtlak ile Ramazan Bereketi' 12 haber ile altıncı, TRT 1'in ekrana getirdiği 'Bekir Develi ile Ramazan Sevinci' 11 haber ile yedinci sırada yer aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA