Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu ne yaman çelişki?

Geçenlerde 'Diriliş' dizisinde 'Etuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın aynı kanalda (TRT1) bir de yarışma sunmasının 'karakteri aşındıracağı' yorumunda bulunmuş, ayrıca dizi arasında ekrana gelen reklam kuşağında Düzyatan'ın bankacı kimliğiyle ekrana taşınmasının da inandırıcılık katsayısını düşüreceği uyarısında bulunmuştum. Köşemizin müdavimlerinden Kemal Kozan ise bu tespitimi destekleyen dikkat çekici bir ayrıntıyı kaleme almış:
"Merhaba Yüksel Bey; 'Diriliş: Ertuğrul' uzun bir aranın ardından nihayet yeni sezonuyla ekrana geldi. Gene belli ki birçok aksiyon dizisinde olduğu gibi bir sezon boyunca dışarda düşmanlarla, içerde ise hainlerle mücadele ederken herkese adaletli olmaya çalışacak. Ancak ilk bölümde 'Ertuğrul'; adaletli olma uğruna faize bulaşan büyük oğlunu, yüzünü bile görmek istemeyecek kadar kızıp cezalandırırken, aynı roldeki kişinin bir banka reklamında oynayıp 'Bizim bankamız birikimlerinize daha çok faiz veriyor' diyerek ekranlarda boy göstermesi biraz komik olmamış mı? Saygılarımla."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA