Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Eşkıya’ya izleyiciden de teşekkür

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde karakterlerin hastane sahnesindeki doktorlara karşı saygılı ve nazik tavırları, başta Dr. Bingür Sönmez olmak üzere tıp camiasından övgü almıştı. Daimi okurumuz Haluk Zırh da konuyu izleyici gözünden değerlendirmiş:
"Günaydın Yüksel Bey, gerçekten özellikle dizilerde bu tip eğitici vurgulara ihtiyacımız var. Çok eski senelerde yaşandığı için tarih ve isim hatırlayamıyorum ancak olayı çok iyi hatırlıyorum; Vatan Caddesi'ndeki özel hastane sahibi ve doktor olan bir kişi, mafya liderini ameliyat etmişti. Hasta kurtulamadığı için yakınları o doktoru vurmuştu. Bu sorun çok eskiden bu yana süregelmekte. Örnek olacak davranış ve sahnelere ihtiyacımız olduğu görüşüne katılıyorum. Ayrıca 'EDHO'da 'Hızır' hastaneye getirildiğinde, örnek olması açısından, hemen arkasından hastane polisi de gelerek, yakınlarına olayla ilgili birkaç soru sorsaydı çok güzel olurdu. Böylece kimsenin yaptıklarının yanına kar kalmadığı vurgulanmış olurdu. Kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA