Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Müge Anlı’dan kayıp bulma rekoru

Müge Anlı'nın artık kıracak ne rekoru kaldı diye düşünürken, geçtiğimiz günlerde muhteşem bir rekoruna daha şahit oldum. Ünlü televizyon programcısı, atv ekranlarında iki saat içinde tam beş kayıp kişiyi bularak "Yok artık" dedirtti.
1- İstanbul Etiler'de 21 Nisan'da kaybolan 88 yaşındaki Alzheimer hastası Halil Engindeniz, Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinin takibi sonucunda bir yaşlı bakım merkezinde bulundu.
2- Ailesinin, bulunması için Müge Anlı'ya başvurduğu bir diğer Alzheimer hastası Ali Gölve'nin de geçirdiği bir trafik kazasının ardından ne yazık ki hayatını kaybettiği bilgisine program ekibi tarafından ulaşıldı. Gölve'nin cenazesine, Adli Tıp Kurumu'ndan kimsesizler mezarlığına gönderilmek üzereyken ulaşıldı.
3- Balıkesir'de 22 Nisan'da teyzesinin eski eşi tarafından kaçırılan 15 yaşındaki Kardelen Budak ise beş gün süren amansız takibin ardından Müge Anlı ve ekibinin ısrarlı çabaları sonucu kurtarıldı.
4 - Ailesi tarafından 33 gün boyunca aranan Ferhat Daştan'ın ise İzmir'den Ankara'ya giderek yeni bir yaşam kurduğu, yine Tatlı Sert ekibinin üstün gayretleri sonucu ortaya çıktı.
5- Uzun süredir kayıp olan Azeri Ayten Hüseynova da, Müge Anlı'nın ısrarlı takibi ve ekrandan yaptığı telkinleri sonucunda 38 gün sonra evine döndü.
Galakside her şeyi yutup yok eden 'kara delik' varsa, bizim de Müge Anlı'mız var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA