Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Ay tutuldu, adam canavar oldu!

Televizyon dizisi diyerek geçemiyorum konuyu... Çünkü bu memleket 'ezber' memleketi. Millet gördüğü her şeyi normal sanıyor, denemeye kalkıyor. Dünya sıralamasında, televizyon karşısında en çok zaman geçiren ülkelerden olduğumuza göre durumun vehameti ortada. Onun için yazıyorum.
'Ay Tutulması' diye bir dizi var. Günlerce yeni evli karısına el süremeyen genç adam sonunda içkili anında tecavüze yeltendi..
Tıpkı 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde olduğu gibi.

BAŞROLDE ŞİDDET VAR
Günlerdir 'İffet' dizisi ve tecavüz sahnesi konuşuluyor. Bir de baba şiddeti var o dizide...
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi zaten daha başlamadan tecavüzle tanıtıldı.
Tecavüz dışı konularda ise yine şiddet başrolde...
Öfkeli babalar, her türlü kötülüğü yapan dalavereci kaynanalar var. Töre, kan, gözyaşı var...
Bu arada susmayan silahlar var dizilerde. Suç işleyip hiç ceza almayan adamlar var. Hep kaybeden iyiler, hep kazanan kötüler var.
Tartışma programlarında herkes birbirini boğazlıyor. Karşısındakini boğazlayıp ayağa kalkan kendini galip sanıyor.
Aşağıda ise son iki günde gazetelerin üçüncü sayfalarında çıkmış haberler yer alıyor. Buyurun okuyun... Ve yanıt verin; hayat mı dizileri takip ediyor, diziler mi hayatı? Biz hangisiyiz? ? Yedi aylık hamile 16 yaşındaki S.D.'nin bebeği karnında öldü. Hastanede sorgulanan kız "Bana Vahittin dayım tecavüz etti" itirafında bulundu. Dayı ile tecavüzü gizleyen anne gözaltına alındı. ? Sınıfta arkadaşını bıçakladı. ? Ayşegül D. annesine, tecavüze uğradığını ve bir çocuk doğurduğunu söyleyince tartışma çıktı. Olayı öğrenen ağabey, kız kardeşinin boğazını sıktı. Ayşegül kurtarılamadı. ? Sekiz yıllık eşi Dilek E.'yi, otomobil alacak parayı kazanması için fuhuşa zorladığı iddia edilen Bayram E. hakkında dava açıldı. ? Tüfekle oynarken ablasını öldürdü.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA