Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Kovidzede’ler kutlama yaptı!

Sosyetenin en seçkin isimlerinden Ender Mermerci, Kovid-19 belasından en çok korkan isimlerden biri. 70 yaşında olan Ender Hanım, bu yüzden kendini korumak için çok özen gösteriyordu. Ancak çok dikkatli olmasına rağmen Omicron varyantından kaçamadı. İşin garibi aynı tarihlerde, en yakın arkadaşı olan Gülbin Simitçioğlu da Kovid-19'dan nasibini aldı.



Kankalar evlerine izole olup iyileşmeyi bekledi. Allah'tan aşılarını olmuşlardı da fazla ağrı acı çekmeden bu beladan kurtuldular. Birkaç gün önce karantina süreleri sona eren grup, kutlama yemeğine çıktı. Yanlarına, kendileri gibi Kovid-19'u atlatan arkadaşları Nükhet Çubukçu'yu da aldılar. Sakin bir restoran seçip yemeğe çıkan kankalar, hem özlem giderdi hem de bu illetten kurtulmalarını kutladı. Kendilerini 'Kovidzede' olarak tanımlayan Ender Mermerci, Gülbin Simitçioğlu ve Nükhet Çubukçu'ya geçmiş olsun diyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.

ADRES DEĞİŞTİRDİ
İstanbul'a birçok yeme-içme ve eğlence mekanı kazandıran, ay başında TURYİD'e dördüncü kez başkan seçilen Kaya Demirer, Nişantaşı'ndaki bir otelin terasındaki mekanını bu kış açamamıştı. İstanbul'un elitlerinin kışın favori adreslerinden olan mekanın akıbetini merak etmiştim.



Tutkunlarına müjdem var. Demirer, Ferit Şahenk d.ream'i ile yeni bir yolculuğa çıkmaya karar vermiş; mekanını Galataport'a taşıyor. d.ream'in Galataport'taki 13. mekanı olarak yaz-kış hizmet verecek olan Demirer'in mekanı, çok yakında kapılarını açacakmış.

SPOR AŞKI KAR DİNLEMEDİ
"Nazar etme ne olur, çalış senin de olur" diye boşuna söylememiş atalarımız… İşte size çok güzel bir örnek. Genç kızlara taş çıkartan fiziğiyle hemcinslerini orta yerinden çatlatan, Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden (59), bu fiziğini 47 yıldır haftada dört gün yaptığı spora borçlu.



Dün İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışına rağmen Biricik Hanım sporundan taviz vermedi. Aracını çıkaramaması ve taksi bulamamasına rağmen Tarabya'daki evinden yürüyerek Levent'teki spor salonuna antrenmana gitti. Suden'in fit görünümüne iç geçiren hemcinsleri, azminden de feyz alsınlar!!!

BREZİLYA'DAN SEVGİLİSİNİ ALIP GELDİ
Bugüne kadar birçok ünlü isimle flört eden Uğur Güven, en son Ece Sükan'dan ayrılıp Brezilyalı Carla Araujo ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Ancak yaklaşık bir yıl süren bu aşk geçtiğimiz yaz başı bitmiş ve Araujo da ülkesine dönmüştü.



Güven'in kasım ayında sevgilisinin gönlünü almak için Brezilya'ya gittiğini ve barış çubuklarını tüttürdüklerini duymuştum. Bir aydır Brezilya'da olan Güven, onu da alıp İstanbul'a döndü. Önceki gün, yakın arkadaşları Zeynep Mutlu-Tolga Vurgun çifti ile bir restoranda yemekteydiler. Uğur Güven bu kadar çaba gösterdiğine göre bu aşkı uzun soluklu olacak gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA