Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İki gece üç kutlama

Sosyetenin ünlü çifti Tansa- Can Ekşioğlu, her ocak sonunda olduğu gibi yine iki gecede üç kutlama yaptı. Ender Mermerci'nin büyük kızı Tansa Mermerci ile Can Ekşioğlu 2004'te, Tansa Hanım'ın doğum günü olan 29 Ocak'ta nikah masasına oturmuştu. O yüzden Ekşioğlu çifti için 29 Ocak çifte kutlama günü. Ancak iki gün sonrası, yani 31 Ocak da Can Bey'in doğum günü. Hal böyle olunca Ekşioğlu çifti, üç gün içinde üç kutlama yapıyor.



17 yaşında Mehmet Pars ve 14 yaşında Sinan San adlı iki oğlu olan çift bu yıl, 29 Ocak'ta herkesin gıpta ettiği evliliklerinin 18'inci yılını ve Tansa Hanım'ın da 48'inci yaşını kutladı. Büyükdere'deki evlerindeki kutlamaya, Tansa Hanım'ın annesi Ender Mermerci ve kız kardeşi Derin Mermerci ile sevgilisi Murat Aslan katıldı. Aile arasında gerçekleşen bu çifte kutlamanın ardından önceki akşam da Can Ekşioğlu'nun 49'uncu doğum günü kutlaması vardı. Can Bey, çekirdek aile içinde; eşi ve çocuklarıyla birlikte doğum günü pastasını üfledi. Tansa Hanım ile Can Bey'in yeni yaşlarını ve evliliklerinin 18'inci yılını kutluyor, nice seneler diliyorum.



AİLECE SURVIVOR
ADASI'NA DÜŞTÜLER
Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Aslı-Metin Şen ile Eda-Selim Kosif çiftleri, sömestir tatilinde çocukları ile soğuğu değil sıcağı tercih etmiş, rotayı Miami'ye çevirmişlerdi. 5 gün Miami'de tatil yapan kankalar, önceki gün maaile Dominik'e geçtiler. Dün de Survivor 2022 All Star yarışmasının çekildiği adadaydılar. Kıyasıya bir rekabete sahne olan yarışları, yerinde canlı olarak izleme ayrıcalığını yaşadılar. Survivor Adası'nda onlara, Aslı Hanım ve Eda Hanım'ın yakın arkadaşı olan Zeynep Yılmaz'ın Acun Ilıcalı'dan olan kızı Leyla rehberlik etti.



SANAYİDE ÇOK MUTLU

Ağır metallerden heykeller yapan Seda Gazioğlu, eserlerini Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tasarlıyor. Seda Hanım, ilk 3.5 yıl ev olarak da kullandığı oto tamircilerinin arasındaki atölyesini 7 yıl önce kiralamış. Seda Hanım, "Oto sanayide yaşamak benim için bir okul gibi oldu. Hele bizim sokakta Tornacı Ayhan Usta var ki, bana öğrettikleri bir yana, sırf ona çekirgelik yaparak onu izleyerek inanılmaz çok şey öğrendim. Hatta kendisinden 'üniversite hocam' diye bahsederim hep" dedi. Londra'da okuduğu üniversitenin ünlü hocaları Seda Hanım'da, Ayhan Usta kadar iz bırakamamış.



BİR KİŞİ DAHA EKSİLDİLER!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Virüsle mücadelede zorlu dönemi geride bıraktık" müjdesini verse de, vaka sayısı 93 bini geçti. Duydum ki, iki yıldır bu illetten kendini sakınmayı başaran Gül Gölge de Kovid-19'un pençesine düşmüş. Geçmiş olsun demek için aradığım Gül Hanım, hastalığı hafif atlattığını söyledi. Eklem ağrısı ve boğazında şişlik hissediyormuş. Ateş, tat ve koku kaybı olmamış. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur. Gül Gölge ile birlikte bir 'Covirgin' daha eksildi. Bakalım bu illetten sonuna kadar kaçmayı başarabilen çıkacak mı!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA