Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Göz göze geldiğimiz o an aşık olduk’

Dün piyasaya çıkan Şamdan Plus'ın Sevgililer Günü özel sayısının kapağında oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile influencer eşi Berfu Yenenler yer alıyor. 'Romantik komedi' tadında pozlar veren ünlü çift, 'aşk' üzerine soruları da yanıtlamış. Mutlu evliliklerini Mete ve Kuzey adlı iki çocuklarıyla perçinleyen çift, ilk görüşte birbirlerine aşık olmuş.



Berfu Yenenler; "Biz Eser ile karşılaştığımız o ilk an göz göze geldik ve o an aşık olduk. Benim için her şey o zaman başladı ve aynı şekilde devam ediyor" derken Eser Yenenler de şöyle devam etmiş: "Çok şanslıyız ki; filmlerde anlatılan o büyülü çarpılma anını yaşadık. İlk tanıştığımız an, birbirimize sarıldığımızda bir şey oldu ve o anki hissiyat aynen devam ediyor." Bu arada röportajda Berfu Hanım'ın aşkı tarif ediş şekli de çok ilgimi çekti. "Hani 'aşkı canlı tutmak için şunları yapın' gibi klişeler var ya, ben ona hiç inanmıyorum. Bir şey için çaba harcadığın an, olduğun kişiden farklı davranman gerekiyor. O zaman da bir şeyin kölesiymişsin gibi oluyor. Bizimki sıfır kölelik içeren bir aşk." Umarım hep böyle mutlu olurlar.



Berfu Yenenler, röportajda hiç bilinmeyen bir özelliğini de açıklamış: "Ben hiçbir şekilde çorapsız yere basamam. Tatilde, çorapsız basmak zorunda kaldığım kumsallar benim için dünyanın en ama en zor yerleri oluyor."
Evde neşeli ve eğlenceli olan, sanılanın aksine Berfu Yenenler'miş. Berfu Hanım, "Eser evde sıfır eğlenceli ve aşırı durağan biri" diyor.

YENİ ORTAK YENİ MARKA
Geçen ay tanıştığı Lübnanlı mimar Karim Maruf ile 10 gün sonra sessiz sedasız evlenip gelin olan moda tasarımcısı Deniz Marşan'dan yeni bir marka geldi. 2009'dan beri yakın arkadaşı Başak Dizer Tatlıtuğ ile ortak olan Deniz Marşan'ın yeni markasındaki ortağı ise;



iş insanı Batu Aksoy'un eşi Gözde Aksoy. 2014'te Batu Bey ile evlenip çoluk çocuğa karışan Gözde Hanım, artık iş hayatına dönmek istemiş. Deniz Marşan ile nostaljik örgülerin ve renkli trikoların yer aldığı bir marka yaratmışlar. Ortaklar markalarını, Gözde Hanım'ın eşinin ailesinin otelinde verdikleri bir davetle dostlarına tanıttı.

BASKILAR İŞE YARAMIYOR!
Üçüncü eşi oyuncu İlker İnanoğlu'ndan 2017'de boşanan Zeynep Mutlu, 2.5 yıldır mimar Tolga Vurgun ile flört ediyor. Şimdilerde Zeynep Hanım'ın Miami'deki evinde tatilde olan aşıkları, benim gibi herkes birbirine çok yakıştırıyor.



Duydum ki, bu ilişkinin resmileşmesi için yakınları çifte baskı yapıyormuş. Daha önce Zeynep Hanım'a evlenmeyi düşünüp düşünmediklerini sormuştum. "Çocuklu olunca evlilik konusunda çok dikkat etmek gerekiyor. Evlenmeyi düşünmüyoruz" demişti. İkisinin de fikri halen değişmemiş. Böyle çok mutlu olduklarını söylüyorlar. Umarım daim olur.

AŞKA SANATSAL BAKIŞ
İstanbul'un kültür, sanat ve yaşam festivali '360 Dereceden Aşk-Love 360 Fest' geçen hafta bir davetle başladı. Bu yılki teması 'Evin Nerede?' olan proje, festivalin kurucu küratörü Işık Genç'in



'Sevgiler Günü' tüketim çılgınlığına bir tepki olarak ve altı boşaltılan 'aşk' kavramına itibarını iade etme fikrinden doğmuştu. 14 yıldır devam eden festivale bu yıl, 16 sanatçı 26 eserle katıldı. Beyoğlu'nda dört farklı mekanın ev sahipliği yaptığı festivali, 28 Şubat'a kadar devam edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA