Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Genç sosyeteye şaşaalı ağırlama

Şeyma Subaşı, çalkantılı geçen bir süreçten sonra geçen temmuzdan beri mutlu mesut bir ilişki yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Miami'de yaşıyor. Artık kendini Miamili gibi hissediyor olmalı ki, şehre gelen eşini dostunu ağırlıyor. Tabii sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin 'milyarder' sıfatına yakışacak şaşaada! Tıpkı önceki gün olduğu gibi…



Genç sosyetenin en ünlü isimlerinden olan Dila Tarkan ile sevgilisi Dağhan Doruer, Sima Tarkan ile sevgilisi Mark Başoğlu ve ünlü influencer Sibil Çetinkaya, bir süredir Miami'de tatilde. Şeyma Subaşı, arkadaşları olan bu grubu lüks teknelerine misafir etmiş. Sevgilisi Alsaloussi ile birlikte teknede öyle bir ağırlama yapmışlar ki, bizim genç sosyetikler bile etkilenmiştir herhalde. Kahvaltıyla başlayan ve akşamüstü partisiyle sona eren tekne davetinde, Şeyma ile sevgilisi misafirlerine bir tek kuş sütü ikram etmemiş! Anlayacağınız milyarder enişte namına yakışır bir ağırlama yapmış. Artık Miami'ye gidecek Türkler, tanıdık tanımadık Şeyma'nın kapısını çalarsa şaşmam!

YOK YAZILMAK İSTEMEMİŞLER
Geçen yıl seyahat kısıtlaması nedeniyle favori adresleri olan ünlü kayak merkezi Courchevel'e gidemeyen Türk sosyetesi bu yıl, geçen yılın acısını çıkarıyor!



Fransız Alpleri'ndeki bu dünyaca ünlü kayak merkezine, neredeyse ayak basmayan Türk sosyetesi kalmadı! 9 Ekim'de dört yıllık ilişkilerini resmileştiren Hacı-Nazlı Sabancı çifti de modaya uydu. Geçen hafta baş başa Milano'ya tatile giden çiçeği burnunda evliler, -yok yazılmak istememiş olmalılar ki- Milano'dan Courchevel'e geçti. Sabancı çifti, gündüzleri pistlerin tozunu attırırken akşamları da Courchevel'in ünlü kafe ve restoranlarında keyif yapıyor.

KIZLARI PİSTE ÇIKTI
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in kızı ve damadı Buse Terim-Volkan Bahçekapılı çifti, sömestir tatilinde Palandöken'i tercih eden ünlülerdendi. Kızları Nil (6) ve Naz (4) ile birlikte Palandöken'de keyifli bir tatil yaptıklarını söyleyen Buse Hanım, kızlarının ilk kez kayak sporu ile tanıştığını da ekledi.



Üç gün boyunca ders alan ve kısa sürede büyük gelişme sağlayan Nil ile Naz, kayağa bayılmış. Hayatının en önemli yıllarının kayakla geçtiğini söyleyen Buse Hanım, kızlarının kayağı sevmesine çok sevinmiş.

BİRİNCİ YILA ESPRİLİ KUTLAMA
Gelin olacağı gibi, anne olacağının haberini de ilk benim verdiğim Aslışah Demirağ ile Kaan Demirağ, 5 Şubat'ta mutlu evliliklerinin ilk yılını geride bıraktı. Mutluluklarını oğulları Cem ile perçinleyen çiftten Aslışah Demirağ, birinci evlilik yıldönümlerini sosyal medyada paylaştığı komik bir fotoğrafla duyurdu.



Fotoğrafların altına da, "Hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde, yoksullukta ve bollukta, ölüm bizi ayırana kadar seni seveceğime yemin ederim diyeli bugün 1 sene olmuş. Nice senelerimiz olsun aşkım" notunu düştü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA