Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hayatının en güzel hediyesini aldı

Demet Şener'i, ilişkilerinin 25 Ocak'taki altıncı ayını kutlatacak kadar çok mutlu eden Tolga Arman, sevgilisinin ayaklarını yerden kesmeye devam ediyor! Tolga Bey'in, Sevgiler Günü hediyesiyle Demet Hanım'ın bir kez daha gönlünü fethettiğini öğrendim.



Tolga Bey, yakın arkadaşı olan başarılı ressam Şahin Demir'e, "Mutluluğumuzun resmini yapabilir misin?" demiş ve o da yapmış. Tolga Bey'in Sevgililer Günü'nde Demet Hanım'a hediye ettiği mutluluğun resmi, onu o kadar mutlu etmiş ki, "Hayatımda aldığım en güzel hediye. Çok teşekkür ederim aşkım" notuyla hediyesini sosyal medyada da paylaşmış.



Flört etmeye başladıklarını ilk benden öğrendiğiniz çiftle karşılaştığımızda ağızlarını arıyorum ama her defasında evlenmeyi düşünmediklerini, çünkü birbirlerine gönülden bağlı olduklarını söylüyorlar. Sanırım ilişkilerine nazar değmesin diye böyle söylüyorlar, bence bu ilişki nikah masasına doğru gidiyor.

HERKESİ DUYGULANDIRDI
Eylül 2014'te eşi Neşe Sert'in verdiği böbrek ile hayata tutunan iş insanı Ünsal Sert de geçen ay Kovid-19'a yakalanmış ve maalesef entübe edilmişti. Dört gözle eşi ile ilgili müjdeli haberi almayı bekleyen Neşe Hanım, Sevgililer Günü'nde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla herkesi duygulandırdı.



Eşi ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Neşe Hanım, altlarına, "Bu kalpte hep sen varsın Ünsalım. Seninle her gün 14 Şubat canım, elimi hiç bırakma" yazdı. Umarım Ünsal Bey tez zamanda sağlıklı günlerine kavuşur ve Neşe Hanım ile daha nice mutlu-mesut yılları olur.

MODACILARIN TERZİ SAVAŞI!
Moda çevreleri, şimdilerde ünlü tasarımcılar Gülşah Saraçoğlu ile Pınar Kerimoğlu'nun soğuk savaşını diline dolamış durumda! Bu soğuk savaşın nedeni ise, adının Nilüfer olduğunu öğrendiğim başarılı bir terzi! Vefat edene kadar yıllarca ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın atölyesinde çalışan Nilüfer Hanım, ardından Gülşah Saraçoğlu ile çalışmaya başlamış.



Ancak bir süre önce Pınar Kerimoğlu'ndan gelen cazip teklife "evet" deyip onun atölyesine transfer olmuş. Bu duruma çok bozulan Saraçoğlu, girdiği her ortamda, Kerimoğlu'nun kulaklarını çınlatıyormuş! Umarım bu soğuş savaş, kavgaya dönüşmez!

DUBAİ'DE AŞK TATİLİ
Ünlü şef Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, eylül ayında harika bir düğünle evlenmişti. Ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına çıkamamışlardı. Çiçeği burnunda evlilerin önceki gün Dubai'den paylaşım yaptıklarını görünce, beş ay rötarlı da olsa sonunda balayına çıktıklarını düşündüm.



Ancak öğrendim ki, bu balayı değil, sadece aşk tatiliymiş! Arda Bey, eşini Sevgililer Günü için Dubai'ye tatile götürmüş. Balayı tatiline daha sonra çıkacaklarmış. Sevgililer Günü'nde eşini Dubai'ye götüren Arda Bey, balayı için nereye götürecek çok merak ettim doğrusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA