Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Beyrut’tan mutlu haber geldi

Yeşilçam'ın 70'li yıllardaki ünlü çocuk yıldızı, günümüzün müzmin bekarı Menderes Utku'nun başının bağlanacağını ilk bu köşede okumuştunuz.



Şimdiye kadar ünlü ünsüz pek çok kişiyle flört eden, ancak iş ciddiye binince ortadan kaybolan 59 yaşındaki Menderes Utku, sonunda evlendi! Ancak resmen değil, dinen…



Utku'nun, yaklaşık 4 yıldır flört ettiği 30'lu yaşlardaki Lübnanlı sevgilisi Sura Zaatari ile imam nikahı kıydığını öğrendim. Utku, yaz başında yakın dostlarının katılacağı bir düğün yapıp vuslata ermeyi planlarken, Zaatari'nin ailesi, o zamana kadar imam nikahı kıydırmalarını istemiş.



Utku da, Beyrut'a gidip sevgilisinin ailesinin şahitliğinde imam nikahını kıydırmış. Artık baba olmak istediği için 59 yaşında evlenen Menderes Utku, 60'ında da çocuğunu kucağına alır artık. Önce Allah huzurunda evlenen çiftin mutluluğu daim olur inşallah.

LONDRA'DA TATİL YAPIYOR
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç bugünlerde, ikinci adresi olan Londra'daki evinde tatil yapıyor. Londra'yı çok seven ve orada evleri olduğu için de sık sık tatile giden Nevbahar Hanım bu kez bir taşla iki kuş vurmuş.



Londra'ya asıl gitme sebebi, yakın arkadaşı olan ünlü fotoğrafçı Mert Alaş'ın doğum günü partisiymiş. Partiye katılıp arkadaşının yeni yaşını kutlayan Nevbahar Hanım, hazır gitmişken biraz da tatil yapmak istemiş.



Bu arada Ali Koç da eşine eşlik etmek istemiş ama hem holdingin hem de kulübün işleri yüzünden gidememiş.

İSTEK ÜZERİNE YAZAR OLDU
Hüzün Tünel, sosyal medyada takipçileriyle paylaştığı ve büyük ilgi gören yazılarını, gelen yoğun talep üzerine kitap haline getirdi. 'Vaktin Var' adlı kitabını okuyucularıyla buluşturan



Tünel, "Bu kitapla, kimsenin yalnız olmadığını, herkesin benzer süreçlerden geçtiğini, acıları küçümsemeyi ve hayatımızı zindan etmeye değmediğini anlatmak istedim" diyor. Yazdıklarının iyileştirici bir gücü olduğuna inandığını da belirten Hüzün Tünel'in kitabı sizin de aklınızda olsun…

15 SANATÇIDAN ÇAĞDAŞ SERGİ
Akfen Holding'in sosyal sorumluluk projesi kapsamında geliştirdiği sanat alanı Loft Art, ikinci sergisi 'Symbio'yu Nisbetiye On'daki mekanında sanat tutkunları ile buluşturdu. 15 bağımsız sanatçının tuval, heykel, enstalasyon ve video eserlerinden oluşan çağdaş sanat sergisinde, dijital çağda insan ve makinenin ortak yaşamını irdeleyen yeni bir kavram ortaya koyuluyor.



Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetine, sanatçı, koleksiyoner ve sanat tutkunu ünlü isimler büyük ilgi gösterdi. Sergi 22 Nisan'a kadar açık; bilginize…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA