Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yaşı küçük ama kalbi çok büyük

Oyuncu Tuba Ünsal ile galerici Murat Pilevneli'nin iki yıllık evliliklerinin mirası Sare, 11 yaşında kocaman bir kız olmuş. Annesinin oyunu 'Sonbahara Son Günler'in galasında gördüğüm Sare'nin sevimliliğine herkes bayıldı.



Ancak Tuba Ünsal'dan Sare ile ilgili öyle bir şey öğrendim ki, resmen ağzım açık kaldı! 11 yaşındaki Sare, iki yıldır kendi harçlığını kazanıyormuş! Evet, yanlış okumadınız. Sare, iki yıldır ne annesinden ne de babasından harçlık alıyormuş.



Annesinin, babasının ve onların arkadaşlarının giymedikleri eşyalarını alıp, ikinci el giysilerin satıldığı e-ticaret uygulamasında satışa çıkarıyormuş. Kazandığı paranın bir kısmını sokak hayvanlarına yiyecek almak, bir kısmını da Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocukların ihtiyaçlarını gidermek için harcıyormuş. Aynı zamanda da yüce gönüllü. Sare'ye kocaman bir bravo… Böyle bir evlat yetiştirdikleri için Tuba Ünsal ve Murat Pilevneli'yi de kutlamak gerek.

YENİ CİCİLERİNİ KIZI TANITTI
Ünlü modacı Ferruh Karakaşlı'nın eşi Sibel Karakaşlı da, yıllardır hemcinslerinin şıklığı için tasarımlar yapıyor. Tasarımlarında her zaman 'o kadın nasıl kendini daha güzel ifade edebilir' felsefesiyle hareket ettiğini söyleyen Karakaşlı, yeni sezon cicilerini hazırlamış.



Kızı Minel Karakaşlı da, o cicilerin tanıtımı için modellik yapmış. Annesinin koleksiyonundan en özel parçalarla objektife poz vermiş. Tasarımlarıyla güçlü ve mesajı olan kadını ortaya çıkarabilmeyi amaçladığını söyleyen Sibel Karakaşlı, bunu da başarıyor.

GALANIN GELİRİ DERNEĞE
Zafer Kozanoğlu'nun kurucu başkanı olduğu Kültürel Dönüşüm Derneği, yeni yıla hızlı giriyor. Geçen yıl, başta çocukların olmak üzere ülkenin her bireyinin hayatına farklılık katmak için yola çıkan yardım melekleri, sanatçı Ferhat Göçer ile iş birliğine gitmiş.



Ferhat Göçer, şair Sabahattin Ali'nin hayatından kesitlerin yer aldığı tek kişilik performansıyla hazırlanan 'Aldırma Gönül' müzikalinin 24 Şubat'ta gerçekleşecek galasının gelirini derneğe bağışlayacakmış. Dernek de bu geliri Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi'ne aktaracakmış.

ÖNCE MODA SONRA EĞLENCE
Sosyetenin genç isimlerinden Lal Bilgütay'ın kurduğu zamansız ve sürdürülebilir giyimi savunan moda markası ile Eda Gürkaynak'ın kurduğu ikinci el lüks moda platformu bir araya gelerek ilginç bir koleksiyon hazırlamış.



Lal Bilgütay, ünlü markaların ikinci el ürünlerine tavrı ve tarzını katmış ve 20 parçalık sıra dışı bir koleksiyon ortaya çıkmış. İki arkadaş bu koleksiyonu tanıtmak için geçen hafta bir davet verdi. Davete katılan ünlü isimler, koleksiyonu inceledikten sonra Sedef Gali'nin DJ performansıyla eğlendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA