Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşk değil dost buluşması!

İbrahim Kutluay'ın, uğruna 12 yıllık evliliğini bitirdiği Edwina Sponza ile ilişkisine akıl sır ermiyor! Flört ettikleri beş yıl boyunca kaç kez ayrılıp barıştıklarını kendilerinin bile unuttuğu aşıklar, son olarak mayısta ilişkilerine noktayı koymuştu. Eylül ayında ex aşıkların Etiler'de sabah yürüyüşü yaptıkları bilgisini alınca barıştıklarını yazmıştım. Edwina Sponza da, "Görüştüğümüz doğru ama barışmadık" diye bana haber yollamıştı!



Birkaç gün önce Sarıyer'de bir otele girerken objektiflere yakalanan Sponza ile Kutluay'ın, doğal olarak yeniden aşk yaşamaya başladığı yazıldı. Bu kez de İbrahim Kutluay'dan mesaj geldi. Yine herkes yanılmış, aşk değil dost buluşmasıymış! Gerek Edwina Sponza'nın gerekse İbrahim Kutluay'ın yakınlarının söylediği "Aşk yok dostluk var" söylemi ne derece doğru bilmiyorum, yorumu size bırakıyorum. Ama eğer doğru söylüyorlarsa, sevgili olarak başaramadıkları ilişkiyi, dost olarak nasıl yürütebiliyorlar? Ben fırtınalı bir aşktan dostluk çıkacağını pek sanmıyorum.



İSTANBUL TRAFİĞİNE KOÇ GİBİ ÇÖZÜM
Yıllardır çözülemeyen İstanbul'un trafik sorununu Ömer Koç çözdü! Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un, kimsenin çare bulamadığı trafik sorununu nasıl çözdüğünü merak ediyorsanız hemen söyleyeyim; tekne ve helikopterle!



Koç, Anadolu Yakası'ndaki evinden Avrupa Yakası'na geçmesi gerektiğinde ya teknesiyle deniz yolunu ya da helikopteriyle hava yolunu kullanıyor. Deniz yolu için genelde Bebek İskelesi'ni tercih eden Koç, helikopterini kullandığı zaman da Taksim'e iniyor. Ömer Koç, bireysel de olsa İstanbul trafiğine çözümü bulmuş durumda, darısı bizim başımıza…



YENİ DÜNYA'DA ÖN BALAYI
Beş yıl evli kaldığı Azer Polat'tan 2015'te boşanan Allan Hakko, ikinci kez damat olacak gibi gözüküyor! Boşanmanın ardından ilk medyatik ilişkisini 2020'nin başında Burcu Esmersoy ile yaşayan Hakko, altı ayda biten bu aşkının ardından arayı açmadan oyuncu Merve Oflaz ile flört etmeye başlamıştı. Başta herkes bunun da gelip geçici bir aşk olduğunu düşünse de, aynı evde yaşayan aşıkların ilişkisinin evliliğe gittiği konuşuluyor. Yani Sevgiler Günü öncesi Miami'ye tatile giden aşıklardan yakında bir izdivaç haberi gelirse şaşırmam.



ANNE-KIZDAN DİJİTAL DEFİLE
Tasarımcı anne-kız Deniz-Begüm Berdan, yarattıkları DB Berdan markasıyla yine Londra Moda Haftası'nın resmi takvimine girmeyi başardı. Dün başlayan ve salı gününe kadar devam edecek olan Londra Moda Haftası, bu sezon da dijital-fiziksel karma bir etkinlik olacak. Deniz-Begüm Berdan, yine yeni cicilerini dijital olarak moda tutkunlarının beğenisine sunmaya karar vermiş. Bugün Türkiye saatiyle 18.15'te, www. fashionscout.co.uk adresinden anne-kızın yeni sezon için neler yaptığını görebilirsiniz.



İKİYÜZLÜ SOSYETİKLER!
Birçok kez, sosyeteden bazı isimlerin garsonlara kaba davrandıklarına şahit oldum ve onları eleştirmekten de çekinmedim. Geçenlerde yine bu konuda konuşurken, sömestiri Courchevel'de geçiren bir arkadaşım, "Senin o garsonlara kaba davrandığını söylediğin sosyetikler var ya, yurt dışındaki garsonlara öyle bir davranıyor ki, şaşıp kalırsın" dedi. Nezaket kurallarına sonuna kadar uyuyorlarmış! Gel de şaşırma… Ülkendeki garson kibar davranışı hak etmiyor mu? Umarım, o sosyetikler bu ikiyüzlü tavırlarından vazgeçer ve bizim garsonlarımıza da 'adam' gibi davranırlar.



YERELE DESTEK
Moda dünyasının kurallarını dev modaevleri koyuyor gibi görünse de bu düzen son iki yılda çok değişti. Artık dünyanın her yerinde lokal markalar önem kazanıyor. Özgün parçalarla önem kazanan lokal tasarım markalarından alışveriş yapmak artık çok popüler. Her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de Türk tasarımcılar gereken değeri görmeye başladı.



Sokak stillerinin yıldızı; şapka… Hem soğuk havalara karşı durmak hem de stiline seviye atlatmak isteyenler şapkaya başvuruyor. Rahat, spor, maskülen ya da sofistike stilinizde şapka ile fark yaratıp şıklık yarışında öne geçebilirsiniz. Aslı Şen ve Ezgi Apa farklı stil seçimleriyle bu konuda size ilham olabilir.



UYMAMIŞ!
Herkes stilinde farklılık yaratmak ister ancak bu her zaman şıklığı garanti etmez! Melisa Tapan'ın bu görünümündeki durum da tam olarak bu. Düşük belli pantolonlar tekrar moda sahnesine döndü ya, Tapan da trendi takip edip düşük bel bir model tercih etmiş ancak kombindeki diğer parçalarla uyum sağlamamış. Blazer ceketi belki daha bol bir kesimde olsaydı, ikisi uyum sağlayabilir ve şık durabilirdi. Farklı renklerdeki botları ise belki başka stilde çok hoş durabilirdi ancak bu kombinde sadece karmaşıklık yaratmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA