Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Korumasının gözü sürekli üzerinde

Sabancıların torunu Kerem Kamışlı, Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin'le çıktığı yemekte hayatının şokunu yaşamış, Şahin'in eski sevgilisi Marcus Aral tarafından denize atılmıştı.



Kendisine bir şey olmayan ancak karizması yerle bir olan Kamışlı, haziranda yaşanan bu tatsız olayın ardından koruma tutmuştu. Kamışlı'nın halen korumayla gezdiğini öğrendim. Hatta, eskiden şoförü ile birlikte kapının önünde bekleyen koruması, artık mekanlara da girmeye başlamış.



Korumanın gözü sürekli patronunun üzerindeymiş ve eğlence de bile onu yalnız bırakmıyormuş.



Mahkemeye verdiği ve 34 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Marcus Aral'ın tekrar saldırmasından mı korkuyor yoksa tamamen tedbir amaçlı mı bilmiyorum ama Kamışlı kendisini sağlama almış durumda.



Bundan sonra Kerem Kamışlı'ya yan gözle bakan yandı!

DÖRT YIL SONRA YİNE 'EVET' DEDİ
Dilasima Group'un varislerinden Dila Tarkan, iki yıldır flört ettiği sevgilisi Dağhan Doğruer'den önceki gün Miami'de evlilik teklifi aldı. Önüne diz çöken sevgilisinin boynuna atlayarak teklifini kabul eden Dila Hanım'ın mutluluğunu paylaştığı anları görünce, dört yıl öncesine, Nisan 2018'e gittim! Dila Hanım, o dönem flört ettiği



Yahya Uçbaşaran'dan, tatile gittikleri Japonya'da evlilik teklifi almış, "evet" cevabını da aynı şekilde takipçileriyle paylaşmıştı. Ancak 10 ay sonra nişanı atıp ayrılmışlardı. Birbirlerine çok yakışan Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer, umarım bir sorun yaşamaz ve tez zamanda muradlarına ererler.

NAZAR DEĞMİŞ!
90'lı yılların ünlü mankeni Melis Murathanoğlu'nun, talihsiz bir kaza geçirdiğini öğrendim! Her zaman yaptığı gibi yürüyüş için Bebek sahiline inen Melis Hanım, yürürken ayağı bir şeye takılmış ve düşmüş.



"Yürürken düşmekten ne olur" diyeceksiniz belki ama öyle değil! Melis Hanım, yürürken düşmesi sonucu omuzunu iki yerden kırmış. Şimdi evde kemiklerin kaynamasını bekleyen Melis Hanım'a acil şifalar diliyorum. 12 yıl aşk yaşayıp ayrıldığı ve 1.5 yıllık ayrılığın ardından barıştığı iş insanı Osman Merzeci ile o eski mutlu günlerine dönen Melis Hanım'a nazar değdi anlaşılan.

SAĞLIKLI BULUŞMA
İlkem Öztürk, geçen yıl 'Sağlıklı Yaşam' vizyonu ile Etiler'de bir merkez açmıştı. Merkezinde yıllardır detoks mevzuuna kafa yoran sosyetenin ünlü isimlerine destek olan Öztürk, bir yandan da 'Sağlıklı Yaşam Buluşması' adı altında işinin ehli isimleri, müdavimleriyle buluşturuyor.



En son etkinliğin, uzman konuğu Diyetisyen Yeşim Temel Özcan'dı. Aslıhan Koruyan Sabancı, Merve Toy, Jale Bilgiç gibi sağlığına dikkat eden ünlü isimler etkinliğe katıldı ve beslenmenin sağlığa etkileri ve sağlıklı yaşam için nasıl beslenilmesi gerektiği konuları üzerine detaylı bilgi edindi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA