Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yasak aşk boşanma ve hüsran!

Ekimde tek celsede boşanıp hepimizi şoke eden Didem Sarı-İzzet Antebi cephesinden bomba bir haberim var! Boşanmaya birlikte gittikleri, çocuklarıyla birlikte tatile çıktıkları ve özel günlerde buluştukları için, yakınlarının "Üçüncü şahıs yok" sözlerine inanmıştım.



Ama işin aslı öyle değilmiş! Meğer çiftin boşanma nedeni, İzzet Antebi'nin yaşadığı yasak aşkmış! İzzet Bey, kendinden 8 yaş küçük, 37 yaşındaki bir kadına gönlünü kaptırıp herkesin imrendiği 12 yıllık yuvasını yıkmış. Asıl bomba haber şimdi geliyor! İzzet Bey'in boşandıktan sonra Yeniköy'de kiraladığı yalı dairesinde yaşamaya başladığı sevgilisi, bir süre önce kendisini terk etmiş.



Ailesinden sonra sevgilisinden de olan İzzet Bey, yalı dairesinde tek başına kalakalmış. Orta yaş krizine erken girip yuvasını yıkan İzzet Antebi'nin şimdi pişmanlıktan kafasını duvarlara vurduğu konuşuluyor!!!

KADINLAR BAŞROLDE
Sahir Erozan'ın yazın İstanbul'un elitlerini ağırladığı Bodrum'daki oteli, bugün sürpriz bir etkinlik için kapılarını aralıyor. Demet Müftüoğlu Eşeli'nin organize ettiği, sanat, kültür, tarih ve gastronom i içerikli etkinliğin başrollerinde ise hep kadınlar var. Kadın şefler, sanatçılar ve DJ'lerin bir araya geldiği hafta sonu etkinliğinde yemek, eğlence ve sanat bir arada olacak.



Şemsa Denizel ve Çiğdem Seferoğlu'nun aralarında olduğu 9 kadın şef maharetlerini sergileyecek, DJ ve model Ece Ekren eğlendirirken Mine Akın da ahşap heykelleri sergisi ile konuklarını sanata doyuracak.

SEYİRCİYLE BULUŞMA ZAMANI GELDİ
Tuba Ünsal, kendi deyimiyle bir deliliğe kalkışıp aynı anda iki oyunun hem yapımcılığına hem de oyunculuğuna soyunmuştu. Önce, 1980 yılının Gaziantep sazını İstanbul'a taşıyacak olan iki perdelik yemekli ve fasıllı tiyatro oyunu 'Sonbahara Son Güller', bu akşam KüçükÇiftlik Park'ta perde açıyor.



Beş kadın sanatçının hayata tutunma çabalarını anlatan oyunun yönetmeni Özen Yula. Yemeklerini ise, 110 yıldır Antep mutfak kültürünü dünyaya tanıtan Develi Ailesi'nin dördüncü kuşak temsilcisi Nuri Develi üstlenmiş. Görünen o ki bu akşam seyirciler, hem lezzete hem sanata doyacak.

LEZZETİN ZİRVESİNE ÇIKTILAR
Polat Yönetim Kurulu Üyesi Ceylan Sel Sohtorik, Palandöken'deki otellerini, ödüllü mimari ofis Autoban'a yenileterek sezonu açmıştı. Yeni çehresiyle bambaşka bir ambiyansa bürünen otel, ünlü isimleri ağırlamaya başladı.



Ceylan Sel Sohtorik ile Gamze Cizreli, otelde birlikte bir etkinlik düzenledi. Şef Murat Aslan ve Emre Öztop iki gün boyunca, Alara Koçibey, sevgilisi Eren Morova, Selim Demir-Tuvana Büyükçınar, Hakan-Yelda Tiftik gibi ünlü konuklara ziyafet sofraları kurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA