Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kendine göre birini bulmuş!

Son olarak oyuncu Çağrı Atakan ile aşk yaşayan ve fikir ayrılıkları yüzünden geçen yıl ilişkisini bitiren sosyetik güzel Eda Taşpınar, uzun süren aşk orucunu şubatta bozmuştu. İddialı pozlarıyla sosyal medyanın en cesur isimlerinden olan Taşpınar, her nedense sevgilisinin ismi konusunda korkak davranmıştı! Başlarda sürekli "Arkadaşım" dediği sevgilisiyle, sonrasında iddialı yatak pozları paylaşsa da adını sır gibi saklamaya devam etmişti. Ama ben Taşpınar'ın sırrını ifşa ediyorum.



Meçhul sevgilisinin adı Patrick. Alman olan Patrick, Taşpınar'ın söylemiyle dünyayı gezen dijital bir göçebeymiş. "Patrick, hiçbir yerde ama her yerde yaşayan biri" diyen Taşpınar, "Sonunda kendime göre birini buldum" diye ekliyor. Şu anda Eda Taşpınar'ın çılgınlar adası Mikonos'taki evinde yaşayan gezgin çift, yazı orada geçirecekmiş. Bakalım sonra nereye göç edecekler…

KOVİD ONU ÇOK SEVDİ!
Geçen yılın son döneminde Omikron varyantı ile hızla yayılan ve neredeyse uğramadık ev bırakmayan Kovid-19, bazı kişileri ikinci kez yakalamıştı! Ancak Rezzan Benardete gibi üçünü kez yakalananı ilk kez duyuyorum! Evet, yanlış okumadanız.



2020 senesinde, tam iki kez virüse yakalanan, ikisinde de üstesinden gelmeyi başaran Rezzan Hanım, üçüncü kez bu illet virüsün pençesine düşmüş. Pik yaptığı geçen yıl bile kendisini sakınan Benardete, vaka sayılarının en aza düştüğü bu dönemde, nasıl olduysa Kovid-19'a yakalanmayı başarmış. Umarım çok hafif atlatıyordur.

İNGİLİZ JET-SET'İYLE YARIŞLARI İZLEDİ
İngiltere Kraliyet Ailesi onuruna düzenlenen ve izleyicilerin kıyafet ve şapka tercihleriyle bir moda geçidine dönüşen Londra'daki Royal Ascot adlı at yarışları, salı günü start aldı. 96 yaşındaki Kraliçe II Elizabeth yarışın açılışına katılamazken, Esra Oflaz hipodromdaydı.



Kızının okulu için Londra'da yaşayan Esra Hanım, okulun tatile girmesiyle Bodrum'daki villasında yaz sezonunu açmıştı. Pazar günü Bodrum'da gördüğüm Esra Hanım, meğer ertesi gün Londra'ya uçmuş; şapkasını takıp İngiliz jet-set'iyle hipodromda yerini almış. Esra Hanım'ın at yarışlarına bu kadar meraklı olduğunu bilmiyordum!

HEYKELLER TERASA ÇIKMAYA HAZIR
Elgiz Müzesi'nin, açık hava alanda düzenlediği 'Teras Sergisi', pazartesi günü 14. kez sanatseverlerle buluşacak. Müzenin 10 yıldır heykel sanatçılarını desteklemek için gerçekleştirdiği serginin bu kez teması 'Görülmeyenler'.



Pazartesi akşamı müzenin sahipleri Can-Sevda Elgiz çiftinin ev sahipliğindeki açılışta, Seyhun Topuz, Rahmi Aksungur, Nilüfer Ergin, Haşim Nur Gürel, Meliha Sözeri, Ömer Emre Yavuz ve Can Elgiz'den oluşan Danışma Kurulu'nun seçtiği heykeller sergilenecek. Mutlaka görmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA