Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ellen Degeneres tatile geldi

Bodrum artık dünyanın en lüks tatil destinasyonları arasına girdi. En lüks otel zincirlerinin Bodrum'da şube açması da, dünya jet-set'i ve starların Bodrum'u komşu kapısı haline getirmesi de bunun en bariz göstergesi. Bodrum geçen hafta yine bir dünya starını ağırladı. ABD'li oyuncu, sunucu ve yapımcı Ellen DeGeneres de tatil için Bodrum'u tercih etti.



Çalkantılı yaşamı ve kendi adını taşıyan televizyon şovuyla büyük bir şöhrete sahip olan DeGeneres, dünyada 'lüks tatil' denilince akla gelen bir resort zincirinin otelinde tatilini geçirdi. Bodrum'a gelen DeGeneres'in günübirlik tekne kiralayarak



Bodrum'un koylarını keşfe çıktığını da öğrendim. Dün tatilini bitirip ülkesine dönen DeGeneres'in Bodrum'dan çok etkilendiğini ve önümüzdeki yaz için şimdiden otele rezervasyon yaptırdığı da kulağıma geldi. Daha sezon başlamadan geçen ay Kate Moss ile açılışı yapan, bu ay DeGeneres'i ağırlayan Bodrum'a bakalım daha hangi starlar gelecek...

3 AYDA 8 KİLO
Her zaman çalışkanlığını ve azmini takdir ettiğim şarkıcı Bengü, 1 Kasım'da ikinci bebeğini kucağına almıştı. Oğlu Selim'in dünyaya gelmesiyle işlerine sıkı sıkıya sarılan Bengü, doğum kilolarından kurtulma işini ise biraz ötelemişti. Öğrendim ki, mart başı bu hedefine kilitlenmiş. Ciddi bir diyet uygulayıp üstüne bir de sporu ekleyince 3 ayda tam 8 kilo vermiş.



Böylece doğum kilolarından tamamen kurtulup eski kilosuna kavuşmuş. Yoğun bir konser dönemine başlayacağı için hayranlarına saygısından böyle ciddi bir diyet uyguladığını öğrendiğim Bengü'nün azmine ve işine gösterdiği özene bravo doğrusu…

KENDİNİ SANATA ADADI
Yıllarca iş hayatından fırsat buldukça seramik çalışmaları yapan iş insanı Orfea Tito Arıkan, 2017 yılında açtığı atölye ile iş hayatından sıyrılıp sanatına yoğunlaşmıştı.



Yaklaşık bir yıldır yoğun olarak emek verdiği yeni koleksiyonunu, iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü dostlarının katıldığı bir davetle görücüye çıkardı. Çocukluğunda babaannesi Elian Tito'nun seramik çalışmalarından etkilendiğini ve onun yolundan gittiğini söyleyen Arıkan'ın eserleri çok beğenildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA