Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İnsafsız ev sahibi kirayı dört katına çıkardı

Komedyen Eser Yenenler ile eski Türkiye güzeli influencer eşi Berfu Yenenler, ev değiştiriyor. Çift, önceki yıl dünyaya gelen oğulları Kuzey'i doğayla iç içe büyütmek için Kemerburgaz'da, orman içinde, müstakil, lüks bir eve taşınmıştı. Şimdiye kadar evlerini eşek arıları ve yarasalar bassa da, tilkiler dadansa da, yangın çıksa da üstüne ağaç devrilse de pes etmemişler ve evlerini değiştirmemişlerdi.



Ama sonunda pes ettiler… Çünkü ev sahibi kirayı dört katına çıkarıp ihtarname göndermiş. İhtarnamede, kirayı niye dört katına çıkardığını açıklaması ise akıllara zarar! Çiftin, evde sürekli çekim yapıp sosyal medyada paylaştığı için evin değerini düşürdüğünü iddia etmiş. Yani "Evimin yüzünü eskitiyorsunuz, bedelini ödeyin" demeye getirmiş! Tabii Yenenler çifti kabul etmemiş ve yeni ev bulmuş. Bugünlerde taşınma telaşı içinde olan çifte yeni evlerinde kazasız belasız bir yaşam diliyorum. Bir de evin yüzünü eskitmemeye dikkat etseler iyi olacak!!!

İkinci kez anneanne oldu
Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut, bir kez daha anneanne olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ona bu mutluluğu yaşatan, ilk torunu Ala'yı da kucağına veren mücevher tasarımcısı kızı Nida Bulut Bozkurt. Mayıs 2017'de Emine Erdoğan'ın şahitliğinde Ankaralı iş insanı Arda Bozkurt ile evlenen Nida Hanım, Eylül 2020'de kızları Ala'yı dünyaya getirmişti.



İkinci bebek için de arayı çok açmak istemeyen çift, cumartesi günü ikinci kızlarını kucaklarına aldı. Öğrendim ki Nida Hanım'ın da, Manâ adını verdikleri kızlarının da sağlık durumu gayet iyiymiş. Sağlıkla büyütsünler…

Tatil tadında düğün yapacaklar
Yeşilçam'ın 70'li yıllardaki ünlü çocuk yıldızı Menderes Utku'nun 59 yaşında vuslata ereceğini ilk bu köşede okumuştunuz. Menderes Utku ile yaklaşık dört yıldır flört ettiği Lübnanlı sevgilisi Sura Zaattari'nin izdivacına bir hafta kaldı.



Çift, 18 Haziran'da Bodrum'da, yaklaşık 100 kişinin davetli olduğu bir düğünle evlenecek. Duydum ki, bu mutlu günlerine şahitlik edecek dostları için düğünden bir gün önce Cennet Koyu'nda bir beach parti organize etmişler. Pazar günü de düğünün olacağı otelde, brunch daveti vereceklermiş. Anlaşılan tatil tadında bir düğün olacak. Umarım bir ömür mutlu olurlar.

Şehrin en yenisi
İstanbul'daki birçok gözde eğlence mekanının yaratıcısı Ergun Yıldız'dan birkaç aydır ses soluk çıkmıyordu. Meğer Burak Beştaş'ın yatırımcılığında yeni bir mekan yaratmakla meşgulmüş. Kuruçeşme'de, harika Boğaz manzarasına sahip olan mekan, önceki akşam kapılarını açtı.



Açılış gecesi birçok ünlü ismi bir araya getiren mekan, restoran ve kulüp olarak hizmet verecekmiş. Ergun Yıldız'ın imza attığı mekanlar, hem lezzet hem de eğlence konusunda çok iddialıdır. Bu yeni mekanın da kısa sürede şehrin gözdeleri arasına gireceğine şüphem yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA