Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Siteyi poligona çevirmiş!

2015 yazında, sosyeteden Reyhan Göksun ile yaptığı sürpriz evlilikle adını duyduğum, birkaç kez de uzaktan gördüğüm iş insanı Abdullah Taşkın ile ilgili öyle bir bilgi kulağıma geldi ki, şaştım kaldım! Abdullah Bey ile tanışmışlığımız yok ancak dışarıdan gördüğüm kadarıyla sessiz sakin bir insana benziyordu. Ama öyle değilmiş meğer! Yeniköy'de, lüks bir sitede oturan Abdullah Bey, siteyi adeta poligona çevirmiş!



Komşularından duyduğuma göre Abdullah Bey, geçenlerde güpegündüz evinin balkonundan havaya ateş etmeye başlamış. Hem de öyle birkaç el de değil, tam üç şarjör boşaltmış. Paniğe kapılan komşuları hemen polisi aramış. Polisler Taşkın'ı karakola götürmüş ancak serbest kalmış. Bu arada bu Abdullah Taşkın'ın ilk vukuatı da değilmiş. Daha önce de site güvenliğini tartakladığı için karakolluk olmuş. Abdullah Bey, ateş etmeye meraklıysanız poligona gidin, komşularınızı tehlikeye atmaya hiç hakkınız yok.

Yeni mekanla mesleğine döndü
Eğlence sektörünün duayen işletmecilerinden Emre Ergani, pandemi nedeniyle ömrü hayatında ilk kez mesleğine ara vermişti. En son iki yıl önce Karaköy'deki bir otelin üst katındaki restoranı ve terasındaki kulübü işleten Ergani, bu kez markasıyla Boğaz hattının en yeni oteline check-in yaptı.



Önceki gün İstanbul'un elitlerinin akın ettiği bir davetle açılışını yaptığı yeni mekanının sürprizi ise İtalyan şef Fabio Brambilla oldu. Boğaz kıyısındaki barı ve İtalyan restoranı ile Emre Ergani'nin dönüşü muhteşem olacak gibi gözüküyor.

Elitlerin Monako hasreti sona erdi
Dünya jet-set'inin gözde tatil yeri Monako, son yıllarda İstanbul'un elitlerinin de adeta ikinci adresi olmuştu. Tatildi, konserlerdi, Gül Balosu'ydu, F1 yarışıydı derken, yılda en az 4-5 kez Monako'ya giderlerdi.



Tabii bunda Monako Prensi Albert II'nin şirketinin CEO'sunun özel danışmanı olan Hülya Biren'in de payı büyüktü. Ancak elitlerimiz, pandemi nedeniyle iki yıldır, ikinci adreslerine hasret kalmıştı. Sonunda hasret sona erdi.



Hafta sonu, Gökhan Çarmıklı ile hayat arkadaşı Bahar Tangır, Monako'da tatildeydi. Önceki gün de Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan çiftinin kızı ve damadı Pırıl-Gökhan Kokuludağ çifti Monako'ya gitti. Bakalım sırada hangi elitlerimiz var…

Yakın dostlar Bebek'te buluştu
Ünlü mimar Murat Atabarut, dünyaca ünlü Hint mücevher markasını Türkiye'ye getiren eşi Arzu Hanım'ın doğum günü için, önceki akşam sürpriz bir kutlama organize etti. Bebek'in en ünlü otelindeki doğum günü buluşmasında, Tansa Mermerci-Can Ekşioğlu, Heves Ekinci, Şebnem- Celal Çapa, Ahu Tuğbay, Koray-Kezban Arca Batıbeki gibi isimler vardı.



Sekiz yıldır flört eden Ebru Yücebaşoğlu ile Kaya Ersu da konuklar arasındaydı. Pandemi nedeniyle uzun süredir böylesi dost buluşmalarına şahit olmuyordum; yeni düzene de çabuk alıştık gibi gözüküyor…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA