Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hayvan sevgisi işte böyle bir şey!

Sosyeteden Elif Dürüst'ün kuzeni olan, girişimci Neva Dürüst'ün geçen hafta, çok tatsız bir olay yaşadığını öğrendim. İnsanlığın ölmediğini gösteren bu olay bir kazayla ortaya çıkmış. Neva Dürüst, Bebek'te köpekleri Neon, Roma ve Mia ile yürürken Neon, bir anda denize düşmüş.



Neva Hanım hiç düşünmeden denize atlamış. Neon'u yakalayıp kucağına almış ama dalgalar ve sahilin yüksekte olmasından dolayı onu karaya çıkaramamış. Allah'tan sahilde yürüyenler yardımına koşmuş, Neva Hanım ile köpeği Neon'u kurtarmış.



Bu arada Neva Hanım yara bere içinde kalmış. Geçmiş olsun demek için aradığımda; "Hayatın ne getireceği hiç belli değil, ben tek başıma Neon'u kurtaramazdım. Ayrıca hâlâ bu denli iyi insanların olduğunu bilmek beni çok mutlu etti" dedi. Hayvan sevgisi işte böyle bir şey! Neva Hanım'a ve Neon'a çok geçmiş olsun…

LARA AİLEYİ SEVİNCE BOĞDU
Nazlı Çarmıklı ile Murat Gezer'in flört etmeye başladıklarını da izdivaçlarını da kız bebek beklediklerini de ilk bu köşeden öğrenmiştiniz. Mutlu evliliklerini taçlandırmak için aceleci davranan çift, düğünlerinden üç ay sonra yakınlarına bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Nazlı Hanım, perşembe günü kızını dünyaya getirdi.



Hastaneye gidenlerin söylediğine göre, Nazlı Hanım'ın da, Lara adını verdikleri kızlarının da sağlık durumu gayet iyiymiş. Baba olan Murat Gezer ve ilk torunlarını kucaklarına alan Hakan-Banu Çarmıklı çifti mutluluktan havalara uçuyormuş. Gezer çifti, kızlarını sağlıkla büyütür inşallah.

SAKİN YAŞAM YARAMIŞ
26 yaşında Türkiye'nin en büyük bankalarından birine müdür, 30 yaşında genel müdür yardımcısı olan, 42 yaşında herkesi şaşırtıp iş hayatını bırakan Tolga Egemen, 49 yaşında da sessiz sedasız damat olmuştu! Tolga Bey, hemen baba olmak istemiş ve eşi Sude Hanım da, Nisan 2020'de kızını dünyaya getirerek 50 yaşında ona bu mutluluğu yaşatmıştı.



Kızlarıyla Çeşme'de sakin bir yaşam süren Tolga Bey ile eşine, geçen hafta eş dost ziyareti için geldikleri İstanbul'da rastladım. Yıllar sonra ilk kez gördüğüm çifte, Çeşme'deki sakin yaşamın çok iyi geldiği belli oluyordu. Aradan geçen yıllar onları pek etkilememiş.

AŞK NİŞANDA ORTAYA ÇIKTI
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın rahmetli kardeşinin oğlu Mehmet Aziz Saral ile Bitlis ve Siirt'in ünlü Acar Ailesi'nin kızları Selenay Acar nişanlandı. Oktay Saral, aile büyüğü olarak nişan yüzüklerini kendisi taktı.



Bu arada nişanda bir de aşk ifşa oldu! 2019'da Ayfer Toprak ile dokuz yıllık evliliğini bitiren Cengiz Karavan, meğer iki yıldır gelin hanımın ablası Ayten Acar ile flört ediyormuş. Hem nişanlıların hem Cengiz Bey ile Ayten Hanım'ın mutlulukları daim olur inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA