Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yarın boşanıyorlar

15 Aralık 2019'daki izdivaçlarının haberini ilk benden öğrendiğiniz oyuncu Naz Elmas ve iş insanı Erol Özmandıracı ile ilgili bu kez maalesef tatsız bir haberim var: Boşanıyorlar… Bazı konularda fikir ayrılığına düşen ve yaklaşık dört ay önce ayrılan çiftin yakınları evliliklerini kurtarabilmeleri için iki tarafın da taviz vermesi gerektiğini söylemişti.



Görünen o ki, ikisi de geri adım atmamış! Detaylarını öğrenemedim ama kendi aralarında bir boşanma protokolü imzalayan çift, yarın anlaşmalı boşanmak için hakim karşısına çıkacak. Telefonla konuştuğum Erol Özmandıracı; "Yürümediğine üzgünüm ama hayat devam ediyor. Sevgi ve saygı ile bitiriyoruz. Umarım çok güzel anlar yaşamış iki dost olarak hayatımıza devam ederiz" dedi. Hiçbir evliliğin bitmesini istemem ama bitiyorsa da keşke böyle bitse. Daha önce ikisinin de başından birer evlilik geçen çift, umarım dost kalmayı başarır.

ÜNLÜLER CENNET KOYU'NDA BULUŞTU
Bodrum'un en güzel yerlerinden Cennet Koyu'nda, geçen yıl açılan ünlü bir turizm ve gayrimenkul projesi, hafta sonu 'yaza merhaba' partisi düzenledi. Parti, iş, cemiyet ve sanat hayatından birçok ünlü ismi Cennet Koyu'nda bir araya getirdi.



Çok renkli ve eğlenceli geçen partide bir konuşma yapan Dağlarca Çağlar, projede emeği geçen herkese teşekkür ettikten sonra "2022 yazının, herkes için sağlıklı, keyifli, huzurlu, güzel bir yaz olmasını diliyorum" dedi. Ben de Dağlarca Çağlar'ın bu dileklerine aynen katılıyorum.

GENÇLİK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Kardeşi Mehmet Mutlu ile birlikte babaları Cezmi Mutlu'nun kurduğu aile şirketinde çalışan Zeynep Mutlu'nun işten ayrıldığını duydum! Meğer Zeynep Hanım'ın gençlik yıllarından bu yana hayali moda tasarımcısı olmakmış.



Nihayet bu hayalini gerçekleştirmiş. Kızı Nazlı'nın isminin ilk harfini taşıyan bir tekstil şirketi kuran Zeynep Hanım, ünlü butik markalara üretim yapmaya başlamış. Kısa sürede büyük yol kat ettiği konuşulan Zeynep Hanım, ilk mağazasını evinin de olduğu Miami'de açmayı planlıyormuş. Yolu açık olsun.

KOMŞU'DAKİ EVİNE TAŞINDI
Yıllar yılı Bodrum'daki şezlonguyla bütünleşen Eda Taşpınar, 2015'te rotayı Komşu'ya kırmıştı. 'Komşu'da takılma' modasının takipçilerinden olan Taşpınar, Yunanistan'ın çılgınlar adası Mikonos'ta birkaç yaz sezonluk ev kiralamış, ardından ev satın almıştı.



Uzun zamandır yazları Bodrum'a adım atmayan, artık Komşu'nun şezlongunda güneşlenen Taşpınar, sezonu açtı. Önceki gün telefonda konuştuğum Eda Hanım, bütün yazı Mikonos'ta geçireceğini, Türkiye'ye sadece iş için gelip gideceğini söyledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA