Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Satın almıyor kiralıyor

Kıt kaynakların daha verimli kullanılması ve daha iyi bir gelecek için ortaya çıkan sürdürülebilir moda kavramı, 'ikinci el' ve 'kiralama' sektörünün de yıldızını parlattı. Dünyamız için gelecek kaygısı taşıyanlar, özellikle gece kıyafetlerini kiralamayı tercih ediyor.



Sosyetenin en ünlü isimlerinden Yasemin Özilhan da öyle yapmaya başladı. 'En Zengin 100 Türk' listesinin demirbaşı Tuncay Özilhan'ın gelini olan, İzzet Özilhan'ın eşi Yasemin Hanım, artık davetlere kiralık kıyafetlerle katılıyor.



Binlerce lira verip satın aldığı kıyafeti bir kere giyip gardırobuna kaldırmak istemeyen Yasemin Hanım'ın, geçen hafta katıldığı bir davette üzerinde yine kiralık bir kıyafet vardı. Üstelik hiç çekinmeden, kıyafetin kiralık olduğunu söyleyip sosyal medyadan paylaştı. Umarım sosyetiklere örnek olur.

KARLAR KRALİÇESİ KINASINI YAKTI
Snowboard sporunda ülkemizi uluslararası yarışlarda başarıyla temsil eden Karlar Kraliçesi Çiçek Güney'in gelin olacağını müjdelemiştim.



Yedi yıllık sevgilisi iş insanı Mehmet Yayla ile 2 Temmuz'da Bodrum'da vuslata erecek olan Güney, gelin kınasını yaktı. Arkadaşları Güney'e, Bodrum'a gitmeden önce İstanbul'da bir kına gecesi düzenledi. Çok eğlenen Güney'in düğünü de gönlüne göre olur inşallah.

HAMİLELER DE ŞIK OLABİLİR!
İki yıllık sevgilisi Dağhan Doğruer ile martta Atina'da evlenen Dila Tarkan Doğruer'in hamile olduğunu da, kız bebek beklediğini de ilk bu köşede okumuştunuz. Modayı yakından takip eden ve başarılı bir influencer olan Dila Hanım, stil seçimlerindeki kendine has duruşuyla takipçilerine örnek oluyordu. Karnı iyice belirginleşen Dila Hanım, hamile stiliyle de ilham vermeye devam ediyor.



Doğrusu ünlü isimler arasında, hamile stiliyle öne çıkan birini ben hatırlamıyorum. Dila Hanım gerçekten bu giyim kuşam işini çok iyi biliyor ve hamilelerin bile çok şık olabileceğini gösteriyor.

YAZLIĞINA TAŞINDI
Bodrum'da, işletmesini Nedim Binler, Ecevit ve Yüksel Yılan kardeşlerin yaptığı mekanın sezon açılışı ünlü isimleri bir araya getirdi.



Gül Dürüst, Uğur Heperol, Gaya-Alpay Başaran, Garo Nişan ve Cemal Yarar gibi ünlüler, en sevilen Türkçe şarkılarla geç saatlere kadar eğlendi. Türkbükü'ndeki mekan, bu yıl da ünlü isimlerin eğlence için ilk tercihi olacak gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA