Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yasak aşk resmileşiyor

Son yıllarda ünlü şeflere bir haller olmuş; ya boşanmış ya da eşlerini aldatmışlardı! Restoranını, dünyanın 'En İyi 50 Restoranı' arasına sokmayı başaran ünlü şef Mehmet Gürs de bunlardan biriydi. Ortağı da olan, 10 yıllık eşi Asena Hanım ile Aralık 2019'da boşanmıştı. Duydum ki; Mehmet Gürs, ikinci kez damat olmaya hazırlanıyormuş. Evleneceği kadın da tanıdık bir isim: Aralık 2018'de, 17 yıllık eşi Emre Narin'den boşanan klinik psikolog ve başarılı yemek yazarı Cemre Torun.



Müstakbel çift, henüz tarihi belirlemese de, yakınlarına izdivaçlarını müjdelemiş bile. Bu arada bu müjdenin ardından bir dedikodu ortalarda dolaşmaya başladı! Sosyete kulislerinde, röportajlarında 'diri ve sağlıklı ilişki' isteyenler için beş altın yöntem öneren Torun, evliyken Gürs ile aşk yaşamaya başlamış. Tabii o dönem Gürs de evliymiş! Doğru mu diye sormayın; ben de söyleyenlerin yalancısıyım!!!



BAŞKANA ANLAMLI HEDİYE
Sanatı, Bodrum'daki tatilcilerin ayağına götürmeye hazırlanan sanat galerisi sahibi Cengiz Karavan'dan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a özel hediye. Fanatik bir Fenerbahçeli olan Cengiz Bey, önceki gün yakın arkadaşı Ali Koç'un evine kahvaltıya gitmiş. Yanında da galerisinin sanatçısı Merve Gencer'in 'Küçük Adamlar' serisinden 'Satranç' adlı eserini götürmüş. Ali Koç, Fenerbahçe renklerinden oluşan bu üç boyutlu eseri çok beğenmiş.



DÜĞÜNÜN ŞIKLIĞI GÖZ KAMAŞTIRDI
Merhum Üzeyir Garih'in torunu Tal Garih'in de başının bağlandığını ilk bu köşede okumuştunuz. Tal Bey ile bir şirkette kurumsal ilişkiler direktörü olarak çalışan Ceylan Hünal, cumartesi günü Bodrum'da bir otelde vuslata erdi. Düğüne, çiftin 50 kişilik aile fertleriyle birlikte 350 davetli katıldı.



Ceylan Hanım, Zühair Murad imzalı gelinliğiyle göz kamaştırırken Tal Bey'in annesi Dalia Hanım da, Dilek Hanif'in diktiği elbise içinde çok şıktı doğrusu. Gelin-kaynananın şıklığı kadar, düğünün görkemi de herkesin dilindeydi. Balayı için Afrika'ya safariye gitmeyi planlayan ve bu planlarını hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe erteleyen çift umarım bir ömür mutlu olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA