Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanırken servet ödemiş: 3 milyon $ tazminat 80 bin lira nafaka

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızgül'ün martta genç bir kadınla samimi bir videosu sosyal medyaya düşmüş; ayına da 6 yıllık avukat eşi Ece Binay ile tek celsede boşanmışlardı. Boşanmanın bu nedenle gerçekleştiği iddia edilse de, Kırmızıgül ihanet iddialarıyla ilgili soruları cevapsız bırakmıştı. Ancak çifte yakın bir kaynaktan, anlaşmalı boşanma davası açan Ece Binay'ın aldıklarını duyunca, ortada kesin bir aldatma durumu var diye düşündüm! Şimdi aşağıda sıralayacağım boşanma tazminatını okuyunca eminim siz de aynı şeyi düşüneceksiniz.



Kırmızıgül, Binay'a tam 3 milyon dolar (Güncel kurla yaklaşık 52 milyon lira) tazminat vermiş. Ayrıca oturdukları villayı ve altındaki lüks cipi de eşine bırakmış. Daha bitmedi! Her ay 80 bin lira da nafaka verecekmiş. Bunlar yetmezmiş gibi verdiği lüks cipin 5 yıl boyunca benzin parasını da ödeyecekmiş. Her şey bir tarafa boşanma tazminatı olarak benzin parası alanı da ilk kez duyuyorum. Mahsun Kırmızgül'ün bu kadar ağır şartları kabul ettiğine göre, eşine karşı çok büyük bir suç işlediği kesin!

EŞİNİN GARDIROBUNA DADANMIŞ!
Geçen yıl 7 Ekim'de, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile evlenen sosyal medya fenomeni Yasemin Şefkatli'nin, eşinin gardırobuna dadandığını öğrendim! Kendine has stiliyle sosyal medyada büyük ilgi gören Yasemin Hanım, İdo'nun kıyafetlerini giyiyormuş.



"Oversize parçalar giymeyi çok seviyorum, o yüzden İdo'dan ödünç kıyafetler alıyorum" diyen ünlü fenomen, bazen "Erkek gibi giyiniyorsun" diye eleştirilere maruz kalıyormuş. Ancak bu tarzı kendine çok yakıştırdığı için de eşinin kıyafetlerini giymekten vazgeçmiyormuş. Kıyafetlerini eşine kaptıran İdo, bu duruma ne diyor çok merak ettim doğrusu.

BODRUM'A GELİŞİNİ ÜNLÜLERLE KUTLADI
Dünya jet-set'inin yazın buluşma yeri olma yolunda hızla ilerleyen Bodrum'da ardı ardına dünyaca ünlü mekanlar açılıyor.



Ocak 2010'da İstanbul'daki restoranını kapatıp Türkiye'yi terk eden dünyaca ünlü Londra merkezli Uzak Doğu restoranı da, mayıs ayında Bodrum'da şube açmıştı. Restoran, önceki gün verdiği davetle,



Bodrum'a gelişini kutladı. Kutlama davetine, Bodrum'da tatilde olan iş, sanat, moda ve cemiyet dünyasından seçkin isimler katıldı. Konuklar, Cennet Koyu'ndaki restoranda, günbatımı manzarasında imza yemeklerin tadına bakıp, canlı müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi.

TREND RADARI

Bu sezon rahat şıklık açık ara önde. İster günlük jean'leri topuklularla birleştirip bir saten gömlekle kullanın ister keten pantolonları ince trikolarla... Kombin yaratırken anahtar kelime 'rahatlık' olunca seçenek çok; bazen tek dokunuşla stil dozu yüksek bir görünüm elde edilebiliyor.



Çanta modellerine büyük boy portföyler de eklendi. Bu modellerdeki minik askılar da bileklerde bilezik görevi görüyor.

BALIK YOK PARASI VAR!
YAZ GELDI; sürekli Bodrum'dan, Çeşme'den fahiş fiyat haberleri okur olduk. Ancak çok uzaklara gitmeye gerek yok; İstanbul'da da bazı mekanların şirazesi kaymış durumda! Önceki gün bir arkadaşımın anlattığı şeyi duyunca resmen ağzım açık kaldı! Geçenlerde beş arkadaş Baltalimanı'ndaki bir balıkçıya yemeğe gitmişler. Mezeleri ve ara sıcakları fazla kaçırınca balığa yer kalmamış. Ancak hesabı istediklerinde gelen 8 bin küsur liralık fiyatı görünce şaşırıp faturayı incelemişler. Çayı-kahveyi dahi yazan mekan, adisyona 'Açık yemek' başlığıyla adam başı 750'şer lira eklemiş! Uzun diyalogların ardından öğrenmişler ki, bu 'açık yemek' yemedikleri balığın ücretiymiş! Artık gerçekten pes diyorum!!!

YAZ ŞIKLIĞI
YAZILIMCI sevgilisi Nazım Akmandil ile üç vakte kadar nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, katıldığı bir davette tam olarak yaz şıklığı sergilemiş. Tek kol desenli elbisesi hem model hem de renk olarak çok yakışmış ve ortama da çok uymuş. Esmersoy'un hasır aksesuarları da sezonun popüler seçimlerinden.



Esmersoy'un bu görünümde, farklı olsun diyebileceğimiz tek şey saçları. Arkada topladığı saçları genel görünüme göre biraz özensiz kalsa da yaz moduna çok da aykırı değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA