Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Baba-oğul Amerika’yı keşfediyor

İş insanı Malkoç Süalp, Haziran 2016'da boşandığı oyuncu Bade İşçil'den olan 7 yaşındaki oğlu Azur ile tatile çıktı. Ama bu alışılagelmiş bir tatil değil. Herkes oğlunu, beş yıldızlı bir otele veya yurt dışında bir şehre götürürken Malkoç Bey oğluyla macera peşine düşmüş! Hem de taa Amerika'da… Baba-oğul bir cip kiralamış ve Güney Amerika'yı baştan başa kat etmek için yollara düşmüş. Hedefleri ise; 3 haftada tam 6 bin 500 km yapmak.



Rotaları da çok ilginç; Colorado, Utah, New Mexico, Arizona, Nevada, California, Arches Ulus Parkı, Canyonlands Ulusal Parkı, Byrce ve Büyük Kanyon, Las Vegas, San Francisco, Death Valley, Malibu ve birçok büyüklü küçüklü kasabayı keşfedeceklermiş.



Bir haftadır yollarda olan Malkoç Bey ve Azur, Utah'daki Zion Ulusal Park'ta çadırda konaklama deneyimi yaşamış, çölü aşmış, vahşi atların peşinden gitmiş, Colorado Nehri'ndeki Horseshoe Bend'de kanoya binmiş. Azur'un bu tatilden çok keyif aldığı ortada. Hem Malkoç Bey hem de Azur bu tatili herhalde hiç unutmayacaktır.

BABADAN DA ONAY ÇIKMIŞ
Bir dönem Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından söz ettiren avukat Bilge Öztürk (44), mutluluğu fotoğraf sanatçıları Bennu Gerede ile Koray Erkaya'nın oğlu Daren Gerede Erkaya'da (22) bulmuştu.



Birinci yılı geride kalan çiftin ilişkisi, aralarında 22 yaş fark olduğu için eleştirilmiş ama Bennu Gerede, aşktan yana tavır alıp dedikoducuları susturmuştu. Geçelerde Bodrum'da bir davete katılan aşıkların, Daren'ın babası Koray Erkaya ile çekilmiş fotoğrafını gördüm. Anneden sonra babadan da aşka onay çıkmış.

ÜNLÜLER KUTLAMADA BULUŞTU
İş, cemiyet ve sanat hayatından birçok ünlü, Boğaz'da bir otelde bir araya geldi. Onları buluşturan ise uluslararası bir şirketin Türkiye'deki 20. yılını kutlama davetiydi.



Şirketin Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye genel müdürü Selçuk Tümay' ev sahipliğinde gerçekleşen kutlama, çok renkli geçti. Ayhan Sicimoğlu ve orkestrası geceyi hareketlendirirken Gülşen'in sahneye çıkmasıyla eğlence tavan yaptı. Tümay'ın davetlilere tek tek "hoş geldin" deyip sohbet etmesi de dikkatimden kaçmadı.

BODRUM'DA ULUSLARARASI BİR SERGİ
Bodrum, koyları, otelleri, restoranları ve renkli gece hayatından sonra sanatsal etkinlerle de adından söz ettirmeye başladı. İş insanı Hamdi Akın'ın sahibi olduğu ve ünlülerin buluşma yeri haline gelen Bodrum'daki tatil köyü, geçen yaz başlattığı sanat sergilerinde çıtayı yükseltti.



Hamdi Bey, tüm dünyada ses getiren sergilere ev sahipliği yapan Almanya merkezli KÖNİG Galerie ile işbirliği yapmış. 10 Temmuz'da açılacak olan 'Harmony' isimli sergide, Alicja Kwade, Claudia Comte, Jose Davila gibi uluslararası sanatçıların 7 eseri sanatseverlerle buluşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA