Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ex eşi karşısına demir attı!

Derin Mermerci, her yaz olduğu gibi sevgilisi Murat Aslan, eski eşi Cem Aydın'dan olan ikizleri Lal ve Mila, annesi Ender Mermerci, ablaları Yosun Reza, Tansa Ekşioğlu ve yeğenleri ile Fethiye'deki o meşhur tatil köyüne gitti. Ancak bu tatilin Derin Hanım ve özellikle de Murat Bey için sıkıntılı geçtiğini öğrendim.



Çünkü Aslan'ın 2017'de boşandığı, oğlunun annesi Beyza Uyanoğlu da aynı koya demirlediği teknesinde tatil yapıyormuş. Ex çift, birbirleriyle karşılaşmamak için akla karayı seçiyormuş. Beyza Hanım, tatil köyünde yemek yemeye veya plaja gitmek istediğinde Mermerci ile Aslan'ın orada olmadığı zamanları seçmeye çalışıyormuş.



Hatta bunun için tatil köyünde olan dostlarını ajan olarak kullanıyormuş! İşin daha da garibi, Murat Bey bu tatile Beyza Hanım'dan olan oğlu Muratcan'ı da götürmüş. Beyza Hanım, oğluyla görüşmek için ikilinin olmadığı anları kolluyormuş. Niye böyle bir şey yaptılar anlamadım doğrusu.



TEKNEDE TATİL KEYFİ
İş insanı Erkut Soyak ile hayat arkadaşı Ayşe San, bu yıl da 23 Nisan'da Göcek'te tekne sezonunu açmış ve sonrasında da neredeyse her hafta sonu teknelerinde tatil yapmışlardı. Mutlu mesut devam eden ilişkilerinde 10 yılı geride bırakan çift, temmuzun gelmesiyle dümeni Bodrum'a kırdı. Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, Erkut Bey ile Ayşe Hanım'ı, Türkbükü'ne demirledikleri teknelerinde görüntülemiş. Ayşe Hanım'ın, Hasan Erdem'den olan oğulları da yanındaymış. Ayşe Hanım, Erkut Bey ve oğullarıyla birlikte deniz ve güneşin tadını çıkarıyormuş.



ZENGİN TURİSTE LÜKS MALİKANE

Zengin turistleri ülkemize çekmek için gerekli olan lüks otellere her geçen gün yenileri ekleniyor. Geçen hafta sonu da Antalya'da çok lüks bir konaklama tesisi açıldı. 8 adet ultra lüks malikaneden oluşan tesis için bir açılış partisi düzenlendi. Tesisin sahipleri Burak ve Doruk Kaya kardeşlerin ev sahipliğinde, lüks bir otomobil markasının sponsorluğunda gerçekleşen partiye birçok ünlü isim de katıldı. Burak Kaya'dan, geceliği 10 bin Euro olan malikanelerin üçünün şimdiden birer aylığına kiralandığını öğrendim. Çok yakında lüks tatil için ilk tercihler arasına gireceğine eminim.



DÜĞÜN İPTAL OLDU

Snowboard sporunda ülkemizi yıllarca uluslararası yarışlarda başarıyla temsil eden Çiçek Güney'in gelin olacağını ilk ben müjdelemiştim. Çiçek Güney ile yedi yıllık sevgilisi iş insanı Mehmet Yayla, geçtiğimiz cumartesi günü Bodrum'da vuslata erecekti ama maalesef düğün iptal edildi. Sakın hemen yanlış anlaşılmasın; ortada ayrılık falan yok. Müstakbel damat Mehmet Bey'in, eski milletvekili olan babası Mehmet Yayla rahatsızlandığı için düğünü ertelemek zorunda kaldılar. Yeni bir tarih belirlemediler ama bayramdan sonra düğünü yapacaklar. Hayırlısı; önce sağlık tabii ki…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA