Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Berlin’de gizemli parti!

Berlin'de yaşayan ünlü oyuncu Meryem Uzerli önceki gün gizemli bir partiyle 40. yaşını kutladı! Parti için çok özendiğini öğrendiğim Uzerli, Berlin'de tarihi bir otelde salon kapatmış. Organizasyonu da bir organizasyon şirketine vermiş. Çoğu Berlin sanat ve sosyete camiasından olan 100 dostunu davet etmiş.



Davetliler arasında, Türkiye'den de ünlü isimler varmış ama onlardan sadece Muhteşem Yüzyıl'da birlikte oynadığı Selim Bayraktar ile eşi Emel Hanım'ın adını öğrenebildim. Şimdi gelelim, Meryem Uzerli'nin 40. yaş partisinin gizemine... Bir kere ünlü oyuncu, parti öncesinde, birkaç gün önce Berlin'e giden dostları da dahil kimseyle görüşmemiş. Parti mekanına girişte ise konuklara, fotoğraf çekme ve sosyal medyada paylaşma yasağı olduğu söylenmiş.



Bu konuda görevliler çok hassasmış ve fotoğraf çekmek isteyenleri 'kibarca' engellemişler. Zaten Meryem Uzerli de geceden hiçbir paylaşım yapmadı. Böyle özel bir geceyi neden gizlemeye çalıştı, bu gizemin sebebini anlayamadım. Bu gizemli partide neler yaşandı çok merak ettim doğrusu!!!

KONUKLAR MODEL OLDU
Dünyanın ilk moda dergisi Harper's Bazaar'ın Türkiye edisyonu 30. yaşını kutluyor. Gülen Yelmen'in yayın yönetmeni olduğu derginin 30. yılı, Bodrum'da parti ile kutlandı. Partide, çok hoş bir sürpriz de yaşandı.



Parti mekanı bir anda podyuma döndü ve ünlü konuklar da mankenlik yaptı. Adeta bir defiledeymiş gibi podyumda yürüyen 'amatör' modeller arasında, bir süre önce Allan Hakko ile flört etmeye başlayan sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu da vardı. Yağcıoğlu, değme mankenlere taş çıkarırken, Hakko da, sevgilisinin o anlarını görüntüledi.

10 EYLÜL'DE 'EVET' DİYECEKLER
Oyuncu Deniz Çakır'ın tatile gittikleri Hawaii'de sevgilisi Bilgehan Baykal'dan romantik bir evlilik teklifi aldığını ve "Evet" dediğini martta ilk bu köşede okumuştunuz. Çiftin izdivaç haberini de ilk benden öğrenin! 42 yaşında gelinlik giyecek olan Çakır ile ikinci kez evlenecek olan



Baykal, 10 Eylül'de, İstinye'de popüler bir kır düğünü mekanında vuslata erecek. Mayıstan bu yana, Sarıyer sırtlarında birlikte alıp gönüllerine göre döşedikleri evlerinde yaşan çift hep mutlu olsun.

MONAKO'DA 3 GÜN DÜĞÜN YAPTILAR!
Mayısta düğün tadında bir törenle nişanlanan Alara Mildon ile Doğukan Dudaroğlu, 12 Ağustos'taki düğünlerini bekleyememiş; 20 Temmuz'da Bodrum'da mütevazı bir nikahla evlenmişti.



Daha anlamlı olmasını istedikleri için tanışmalarının birinci yıldönümünde evlenen çiftin Monako'daki düğünü, cumadan pazara farklı ekinliklerle gerçekleşti. İstanbul'un elitlerinden yaklaşık 100'ünün şahitlik ettiği çiftin düğünü, denize nazır 9 bahçesiyle ünlü olan ve müze olarak kullanılan Villa Ephrussi de Rothchild'de yapıldı. Düğünün de nişandan geri kalır yanı yoktu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA