Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

9 aylık aşkın maliyeti 30 milyon TL!

Dün gittiğim restoranda, arka masamda oturanların, Hande Erçel'in New York'ta kışlık gardırobunu düzdüğü, faturayı da Hakan Sabancı'nın ödediği haberimi konuştuklarını duyunca kulak kesildim.



Benim haberimle birlikte, aşıkların basına yansıyan tatillerini sıralayıp "Hakan Sabancı bu tatiller için en az 30 milyon lira harcamıştır" dediler. Turizmci olduklarını sandığım grubun, 9 aylık Hande Erçel aşkının



Hakan Sabancı'ya maliyetini, 30 milyon lira olarak hesaplamasına şaşırdım ve "O kadar değildir" dedim! Ama sonra, martta Paris ile başlayıp ve Kuzey Işıkları'nı izlemek için Finlandiya'ya, Boçelli konseri için Danimarka'ya, Milano'ya, Floransa'ya,



Cannes'a, Coldplay konseri için tekrar Milano'ya, Portofino'ya, Yunan adalarına ve New York'a gittiklerini düşününce hak verdim. Business uçtuklarını, en ünlü otellerde kaldıklarını, en lüks restoranlara gittiklerini, üstüne de alışverişi düşünürseniz az bile. Ne pahalı bir aşk ama!

ÇILGIN BÜYÜKANNE!
Sosyetenin ünlü ismi Bettina Machler, adrenalin tutkunu! Şimdiye kadar onlarca kez teknenin en üstünden balıklama, ters takla atladığına şahit olduk. Ancak Komşu'da tatilde olan Bettina Hanım işi abarttı.



Önceki gün oldukça yüksek bir kayadan denize atladı. Böyle atlamalar çok tehlikeli, uzun düşüş sırasında yüksek hızla denize çarpma sırasında ölümcül kazalar olabiliyor. O yüzden de genelde gençler ve adrenalin sporuyla uğraşanlar buna cesaret edebiliyor. Geçen ay ikinci torununu kucağına alan 64 yaşındaki Bettina Hanım'ın cesaretine pes doğrusu. İzlerken yüreğim ağzıma geldi!

BUGÜN 'EVET' DİYECEKLER
Sosyetenin gözde bekarı Yasemin Taciroğlu ile işadamı Ahmet Uras'ın sürpriz aşkını da, 18 Ağustos'ta İstanbul'da vuslata ereceklerini de ilk bu köşede okumuştunuz. Büyük gün gelip çattı.



Geçen ay Taciroğlu Ailesi'nin yalısında sürpriz bir nişan yapan aşıklar bugün hayatlarını birleştirecek. Düğünde, sosyetenin bu yaz en büyük buluşması gerçekleşecek. Bu tarihlerde Bodrum'da veya teknesinde olan sosyete, tatile ara verip İstanbul'a düğüne geldi. Düğünde tam bir şıklık yarışının yaşanacağına şüphem yok. Eh ne de olsa modacı bir kadın evleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA