Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çapkınlar ligi’nde zirveye oynuyor!

Sosyetenin en hızlı çapkınlarından biriyken 2009 yılında Didem Sarı ile evlenip jübile yapan ancak 2021 yılında boşanıp sahalara geri dönen iş insanı İzzet Antebi, 'Çapkınlar Ligi'ne adını altın harflerle yazdırmaya niyetli galiba! Çünkü boşandıktan sonra oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay ile aşk yaşayan Antebi, ondan ayrılıp rotayı genç oyuncu Aslı Turanlı'ya çevirmişti.



Uzun süren çabalardan sonra geçen ay da güzel oyuncunun gönlünü çalmayı başarmıştı. Fakat Antebi'nin, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da çapkınlıkta olduğunu öğrendim. Bir arkadaşım, Kenan Doğulu'nun Bodrum'daki konserinde Antebi'yi bir kadınla görmüş.



O kadın Aslı Turanlı değilmiş! Belki arkadaşıdır falan diyecek oldum, arkadaşım bir video gönderdi. Video'da Antebi, o kadınla öyle samimi ki, çapkınlık yaptığı su götürmez. Acaba Aslı Turanlı'dan ayrıldı da hemen yeni bir sevgili mi buldu yoksa uzun süre peşinden koştuğu ünlü oyuncuyu mu aldattı bilmiyorum ama Antebi'nin hızına pes diyorum doğrusu.

EGE DENİZİ'NDE MEKİK DOKUYORLAR
Ailesiyle 2017 yılından bu yana Londra'da yaşayan 77 yaşındaki emlak kralı Dikran Masis, kendisinden 35 yaş küçük eşi Yasemin Hanım ve 7 yaşındaki oğulları Theo ile birlikte, her yıl olduğu gibi yine Bodrum'a tatile geldi.



Geçen yıl satın aldıkları, oğullarının adını taşıyan lüks yatlarında tatil yapan Masis Ailesi, tekneleri ile Bodrum ile Yunan adaları arasında mekik dokuyor. Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, Masis Ailesi'ni önceki gün, yemeğe gitmek üzere karaya çıkarken görüntülemiş. Dikran Masis ve ailesi dün dümeni tekrar Yunan adalarına kırmış.

GENÇ AŞIKLAR EVLENİYOR
İlhan-Öykü Karadeniz çiftinin bu yıl üniversiteden mezun olan 21 yaşındaki kızları Dilhan Karadeniz gelin oluyor! Müstakbel damat da tanıdık bir isim: Ersin Kayalar'ın 2015'te boşandığı İspanyol eşi Carmen'den olan 24 yaşındaki oğlu Kerem.



Bilmiyordum; meğer Dilhan ile Kerem beş yıldır flört ediyormuş. Kerem artık ilişkilerini resmiyete dökmek isteyip Dilhan'a evlenme teklif etmiş. Tektaşı parmağına takan Dilhan da "Evet" demiş. Evlenmek için aceleci davranan Dilan ile Kerem, umarım bir ömür mutlu olur.

15 GÜN EVE HAPSOLMUŞ!
Yaz başından beri Bodrum Hebilköy'deki yazlıklarında tatilde olan iş insanı Selim Tezman'ın eşi Sibel Hanım'ın talihsiz bir kaza geçirdiğini öğrendim. Sibel Hanım, 15 gün önce evde düşüp ayağını sakatlamış. Doktorlar, ayağına atel takıp üzerine basmamasını söylemiş. Bunun üzerine Selim Bey, anne ve babası Tilda-Erol Tezman çiftinden yardım istemiş.



Bu süreçte, hem gelinleri Sibel Hanım hem de torunları Alara ve Erol ile Tilda Hanım ve Erol Bey ilgilenmiş. Tabii Selim Bey de eşine destek olmuş. Sibel Hanım'ın ayağındaki atel dün çıkarılmış ve yürümeye başlamış. Hatta Sibel Hanım bugün kızı Alara için bir doğum günü parti yapacakmış.

GEÇMİŞİNİ NE ÇABUK UNUTTUN?
Şarkıcı Serdar Ortaç'ın evine haciz gönderen eski eşi Chloe Loughnan üzerinden kadınları hedef aldığı açıklaması gerçekten çok talihsizdi! Dünyaya nasıl bir pencereden bakıyorsa; kendi cinsiyetinden olanları 'evreni yaratanlar' olarak görüyor ve kadınları da güya aşağılamaya çalışıyor.



O zaman adama sormazlar mı; şöhretinin ilk yıllarında nasıl kadınların peşinden koştuğunu, kadınlarla görünmeyi ayrıcalık sayıp sürekli kadınlarla gezdiğini, onları en ünlü kulüplere götürüp localarda ağırladığını, VIP araçlarla ayaklarını yerden kesmeye çalıştığını ne çabuk unuttun. Karşına güçlü bir kadın çıkıp hakkını istediği için mi şimdi kadınlar kötü oldu!

TREND RADARI



Bu yazın en şık parçalarından biri straplez midi boy elbiseler. Hem abartıdan uzak hem kadınsı hem de minimal bir zarafet sunan kurtarıcı parçalardan...



Ayakkabılarda bu sezon, zamanda yolculuğa çıkıyoruz. Retro görünümler geri dönerken, parmak dekolteleri 50'lere atıfta bulunuyor.

KENDİNE HAS BİR STİLİ VAR
Moda sektörünün dünya çapında tanınan ve yakından takip edilen moda-stil danışmanı ve oyuncu Ece Sükan, şahsına münhasır stil tercihleriyle adından söz ettiriyor. Her zaman farklı parçalar tercih eden



Ece Sükan, geçenlerde katıldığı bir davette her zamanki gibi yine harika görünüyordu. Aynalarla süslü triko takımı kendisine çok yakışmış. Aynı şekilde takı ve ayakkabı seçimi de bence kusursuz. Hele o gözlüğü başkası taksa, asla altından kalkamayacağı bir tercih olurdu ancak Sükan'a bambaşka bir karizma katmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA