Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yaz aşkı evliliğe mi gidiyor? Teklif var cevap yok!

Temmuz başında Alaçatı'da tanışıp flört etmeye başlayan ve yan yana fotoğraflarını ilk bu köşede gördüğünüz oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın ilişkisi 'yaz aşkı' olarak kalmayacak gibi görünüyor. Çünkü duydum ki, şimdi Fransa'nın Lille takımında top koşturan Yusuf Yazıcı, Melisa Aslı Pamuk'a evlilik teklif etmiş.



32 yaşındaki güzel oyuncunun, kendisinden 6 yaş küçük futbolcu sevgilisine henüz cevap vermediği de kulağıma geldi. Pamuk, yaş farkından dolayı mı "evet" demedi yoksa bu teklifi çok erken mi buldu bilmiyorum ama bu ilişkinin yaz aşkı olarak kalmayacağı kesin...



Bu arada ünlü oyuncunun bahtı, bir futbolcuyla yazılmış galiba. Önceki yıl futbolcu Oğuzhan Özyakup ile evliliğin eşiğinden dönen Pamuk, ikinci evlilik teklifini de yine bir futbolcudan aldı. Bu da mı gol olmayacak yoksa mutlu sonla mı bitecek bekleyip göreceğiz.



RAMBO'YA TÜRK HANÇERİ
Birçok dünya starını süsleyen Türk mücevher markasının sahibi Ece Şirin'in radarına 'Rambo' filmleriyle yıldızlaşan Sylvester Stallone da girdi. Bir arkadaşı, Hollywood yıldızına yeni projesinde güç vermesi için Şirin'in tasarımı hançer kolye hediye etmiş.



Stallone, kolyesine duyduğu hayranlığı ve ardındaki manevi değeri ne kadar önemsediğini video ile anlatıp sosyal medyada paylaştı. Stallone videoda; "Bu inanılmaz hediye beni etkiledi. Hançer kolyem mücevherden öte, önümdeki tüm yollara ışık olacak gücü ve cesareti sembolize eden kişisel bir tılsım" diyor. Bir Türk tasarımının, bir Hollywood yıldızından böyle övgü alması gurur verici.



HAFTA SONU NİŞAN
AY SONU DÜĞÜN!
10 yıl evli kaldığı ünlü haber sunucusu Nazlı Çelik'ten 2012'de boşanan iş insanı Burak Öztarhan ikinci kez nikah masasına oturuyor. Boşandıktan sonra ortalarda pek gözükmeyen Burak Bey, meğer 1.5 yıl önce gönlünün sultanını bulmuş. Aile şirketlerinde çalıştığını öğrendiğim Ceysu Öztürk ile mutlu ilişkilerini, 2 Eylül Cumartesi günü de aile arasında resmiyete dökmüşler. İsteme merasimin ardından nişan yüzüklerini takan çift, vuslata ermek için de çok beklemeyecek! Bu ay sonunda yine aile arasında gerçekleşecek bir törenle nikah defterine imza atacaklar. Umarım mutlulukları daim olur.



TAMAM MI DEVAM MI?

2016 yılında evlenen Sami-Rachel Araz Kiresepi çifti de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "En az üç çocuk yapın" sözünü dinleyenler kervanına katıldı. 2018'de kızları Galia, 2020'de oğulları Lionel'i dünyaya getiren sosyal medya fenomeni Rachel Araz Kiresepi, önceki gün üçüncü bebeğine hamile olduğunu açıkladı.



Bir video çekip takipçileriyle de bu müjdeyi paylaşan Kiresepi, "Vallahi bu son, yani sanırım" dedi. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Kiresepi, umarım üçüncü çocuğunu da sağlıkla dünyaya getirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA