Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Esra Özsüer evini terk etti! 40 yıllık evlilik bitiyor

İş dünyası ve sosyeteyi şoke eden yine çok tatsız bir haberim var! İsveçli mobilya perakende zincirinin Türkiye temsilciliğini de yapan, gayrimenkul, taşımacılık ve turizm alanında faaliyet gösteren ünlü bir holdingin patronu Nuri Özsüer ile yaklaşık 40 yıldır aynı yastığa baş koyduğu eşi Esra Özsüer'in evliliği çatırdıyor!



Evet, yanlış okumadınız... Evli barklı iki çocuğu olan, torun torba sahibi Özsüer çiftinin arasına ne girdi bilmiyorum ama Esra Hanım'ın 40 yıllık evini terk edip Zincirlikuyu'daki bir rezidansta kiraladığı daireye geçtiğini duydum.



Bu evlilik, yaklaşık 20 yıl önce Ali Nuri Bey'in, halen çok popüler olan bir sanatçı ile yaşadığı kısa süreli yasak aşk yüzünden sallanmış ancak kriz çabuk aşılmıştı. O dönem eşini affeden Esra Hanım, bu kez ne yaşadı da affetmedi ve evi terk etti merak ettim doğrusu. İnşallah barışırlar diyeceğim ama Esra Hanım'ın boşanmak istediği ve bu konuda kararlı olduğu kulağıma geldi.
Ali Nuri-Esra Özsüer çiftinin kızları Selin, 2011 yılında Mehmet Çolakoğlu ile; oğulları Cem de, 2016'da Lara Ersu ile evlenmişti. Çiftin 23 yaşında bekar bir oğulları daha var.



SEVGİLİSİYLE İLK FOTOĞRAF
Sosyetenin sevilen ismi Burcu Erçil ile Erciyes'in popüler otellerinden birinin de patronu olan iş insanı Mehmet Yayla'nın sürpriz aşkını geçen ay herkes benden öğrenmişti. Geçen yaz Çiçek Güney ile düğünü, beş gün kala iptal olan Mehmet Yayla ile daha önce iki kez nikah masasına oturan Burci Erçil, haberimin ardından saklanmaktan vazgeçti. Burcu Hanım, geçenlerde Ankara'da katıldıkları bir davette, sevgilisi Mehmet Bey ile birlikte çektirdiği fotoğrafını sosyal medyasından paylaşıp aşkını dosta düşmana ifşa etti. Mutlulukları dillerden düşmeyen çiftin aşkı umarım daim olur.



BUGÜN İTALYA'YA EVLENMEYE GİDİYOR
Tüm Türkiye'nin 1-3 Eylül'de, İtalya'da Polignano a Mare adlı sahil kasabasında evleneceklerini bu köşeden öğrendiği Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil için büyük gün gelip çattı. Önceki gün İstanbul'a gelen Orient-Express'teki özel gala yemeğine katılan, dün sabah da spora giden Burcu Esmersoy'un düğün hazırlıkları aylar öncesinden bitirdiği için hiç telaşı yok tabii. Bu sabah müstakbel eşi ve konuklarıyla birlikte İtalya'ya gidecek olan Burcu Esmersoy, gönlünden geçtiği yerde sevdiği adamla nikah masasına oturacak. 120 kişinin davetli olduğu düğün bakalım nasıl geçecek.



ORMANDA 'GÜZEL' BULUŞMA
Güzellik meraklıları, bu hafta sonu, Kemerburgaz'daki ormanda bir araya gelecek. Beauty & Wellness Fest adlı güzellik ve sağlık festivali için ormana gidecek olanlar, uzmanlardan gençlik ve güzellik tüyoları alacaklar. Seminerler, söyleşiler, atölyeler ve kozmetik stantları ile ziyaretçilerini bilgilendirecek olan festivalde, Sena Şener ve Evrencan Gündüz konserleri de olacak. Hem 'güzel' bilgiler almak hem de eğlenmek istiyorsanız 2-3 Eylül'deki bu festival sizin de aklınızda olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA