Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

ABD’deki estetik ters tepmiş!

İstanbul sosyetesi -özellikle de kadınlar- son zamanlarda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'u dilinden düşürmüyor! Sebebi ise; Nevbahar Hanım'ın gençleşmek için Amerika'da yüzüne yaptırdığı dolgular... Hepsi ağız birliği yapmışçasına "Nevbahar Hanım yüzünü bozmuş, olduğundan yaşlı görünüyor" diyor.



Ben, 1970 yılının Türkiye Güzeli olan annesi Afet Tuğbay'ın genetik mirasını taşıyan Fenerbahçe'nin First Lady'sini, hemcinsleri çekemediği için bu lafları uyduruyor sanıyordum. Ama az bile söylemişler! 51 yaşındaki Nevbahar Hanım'ın yeni çekilmiş fotoğrafı elime geçti. Amerika'daki operasyondan önce duru güzelliğiyle hemcinslerini orta yerinden çatlatan Nevbahar Koç gitmiş, yerine en az üçbeş yaş daha yaşlı görünen bir Nevbahar Koç gelmiş!!! Yaptırdığı dolgular 'güzel' bir sonuç vermemiş. "Dost acı söyler" derler; Nevbahar Hanım'a bunları söyleyen bir dostu vardır inşallah.

SOSYETE VE İŞ DÜNYASI HASTANEYE AKIN ETTİ
Çocuklarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında kaza geçiren Ali ve Vuslat Doğan Sabancı çifti, sevenlerini üzüntüye boğmuştu.



Nişantaşı'ndaki özel hastanede tedavileri devam eden Sabancı çiftinden çok şükür iyi haberler geliyor. Sabancı çiftinin, iş dünyası ve sosyeteden dostları, geçmiş olsun dileklerini iletmek ve durumları hakkında bilgi almak için hastaneye akın etti.



Ziyarete gelenlerle, Ali Sabancı'nın ablası Emine Sabancı Kamışlı ilgileniyor, hepsini karşılayıp kapıya kadar da yolcu ediyor. Ali Bey ve Vuslat Hanım umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.



KAZADAN SONRA İLK FOTOĞRAF
SABAH Gazetesi yazarı Hülya Güler'in dünkü yazısından öğrendiğimiz kadarıyla, kazada ağır yaralanan anne ve babasının kurtarılıp hastaneye yetiştirilmesinde büyük rol oynayan Emrecan ve Kaan Sabancı, kazadan sonra hiç ortada görünmemişti.



Hastanede anne ve babalarını hiç yalnız bırakmayan Emrecan ve Kaan, dün ilk kez hastane kapısında objektiflere yansıdı.

BODRUM'DA BEBEK PARTİSİ
Geçtiğimiz eylül ayında dillere destan bir düğünle evlenen İpek-Zeki Sever çifti, mutlu evliliklerini bebekle taçlandırmak için ellerini çabuk tutmuştu.



Müstakbel baba Zeki Sever, yaklaşık 7.5 aylık hamile eşi İpek Hanım için, önceki gün Bodrum'daki evlerinde baby shower partisi düzenledi. Düğünlerindeki ihtişamı aratmayan partiye çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı. Umarım anne İpek Hanım da, Kemal adını vermeyi planladıkları oğulları da sağlıkla kurtulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA