Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete Yunan Adalarını boşaltıyor

Ali Sabancı'nın, ailesiyle birlikte Yunan adası Leros'ta geçirdiği bot kazasının şoku sürerken sosyete, bir acı haber daha aldı. Üstelik yine bir Yunan adası, yine bir bot kazası ve yine kayalıklara çarpma... İş dünyasının ve sosyetenin yakından tanığı Tansel Tugal'ın, Ali Sabancı'dan bir gün önce Mikonos'ta bot kazası geçirdiğini öğrendim.




Teknesiyle Mikonos'a tatile giden Tugal, botla açıktaki teknesine giderken Sabancı Ailesi gibi kayalıklara çarpmış. Botu kullanan 23 yaşındaki çalışanı yaralı kurtulurken 58 yaşındaki Tansel Tugal maalesef hayatını kaybetmiş.



Cumartesi günü Bodrum'da toprağa verilen Tugal'ın Mumcular Camii'ndeki cenaze namazında herkes, art arda gelen bu kazaları konuşuyordu. Leros ve Mikonos'taki, neredeyse birebir aynı olan bu kazalar, sosyeteyi korkutmuş durumda. Komşu adalarını, tam anlamıyla komşu kapısı yapan sosyete, bir süre Yunan adalarından ayağını kesecek gibi görünüyor. Zaten duyduğuma göre, Yunan adalarındaki birçok Türk teknesi, Türk sularına dümen kırmış bile...

AFYON'A DOMATES TOPLAMAYA GİTTİ
Leyla Alaton'un yönetim kurulu üyesi olduğu holding, jeotermal topraksız yeni teknolojik seralarda kimyasal içermeyen sağlıklı sebze ve meyve üretimine başlamıştı. Afyon'da kurulan tesislerde üretilen kimyasalsız sağlıklı domateslerin ilk hasadı yaklaşık



15 gün önce Leyla Hanım'a ulaşmıştı. İlk hasat domatesin tadına doyamadığını söyleyen Leyla Hanım, dalından yemek için önceki gün Afyon'a gitti. Hem seraları gezdi hem de çalışanlarla birlikte domates topladı.

CAVALLİ İLE AYNI SORUNU YAŞAMIŞTI
Savaş Özbey'den öğrendik ki, ünlü modacı Roberto Cavalli'nin hâlâ birlikte olduğu eski eşi Eva Cavalli Bodrum'da 'fasting' kurbanı olmuş! Haberi okuyunca 2004 yılına gittim! Semiramis Pekkan, bağırsaklarda biriken toksinleri dışarı atmak için yapılan fasting denilen bu lavman yüzünden ölümden dönmüştü.



Pekkan'ın da bağırsağı delinmiş, ancak bu bir hafta sonra geldiği İstanbul'da anlaşılmıştı. Neyse ki, hemen ameliyat olup sağlığına kavuşmuştu. 19 yıl sonra Eva Cavalli'nin de aynı dertten muzdarip olması ilginç. Detoks merkezleri bu konuda hâlâ bir önlem almamış demek ki!!!

YENİ HAYATI BUGÜN BAŞLIYOR
Real Madrid, 18 yaşındaki Arda Güler'in ardından 14 yaşındaki Ömer Kutluay'ı transfer etmişti. Ömer'in yeni serüveni bugün başlıyor. Ömer dün, eski milli basketbolcu olan babası İbrahim Kutluay, tescilli güzel annesi Demet Şener ve ablası İrem Kutluay ile Madrid'e gitti.



Real Madrid tesislerinde kalacak ve International School'da okuyacak olan Ömer, çok mutlu ve heyecanlıymış. Annesi ve ablasının, yarın İstanbul'a döneceğini, babasının ise 3 hafta Madrid'de kalıp alışma sürecinde oğlunun yanında olacağını öğrendim. Ömer'in yolu açık olur inşallah...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA