Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hemcinslerini uyardı: Mesajlı ifşa!

Global Wellness Day'i Türkiye'den dünyaya yayan sosyetenin ünlü ismi Belgin Aksoy'un yaklaşık beş yıl sonra aşk orucunu bozduğunu ilk bu köşede okumuştunuz. Ocak 2017'de evlendiği bale sanatçısı Murat Erkin'den 21 ay sonra boşanan Aksoy, bu kez opera ve tiyatro sanatçısı Göktuğ Alpaşar'a gönlünü kaptırmıştı.



Bunca yıl sonra yine bir sanatçıya gönül veren Belgin Aksoy ile Gümüş ve Aliye dizileriyle ekrana da çıkan Göktuğ Alpaşar, mayıstan bu yana gizli saklı sürdükleri ilişkilerini saklamaktan artık vazgeçtiler. Belgin Hanım aşkını, sosyal medyadan dosta düşmana duyurdu.



Sevgilisiyle çekilmiş aşk dolu fotoğraflarla aşkını ilan eden Belgin Hanım'ın hemcinslerine bir de mesajı vardı! Fotoğrafların altına, "Üzgünüm hanımlar, o piyasadan çekildi" yazan Belgin Hanım anlaşılan çok kıskanç. Baksanıza açıkça "O benim, yan gözle bakmayın" diyor. Göktuğ Alpaşar'ın yanına yaklaşan yandı vallahi!!!

ÜÇ YILLIK AŞKTA MUTLU SON
Bodrum yine görkemli bir düğüne ev sahipliği yaptı. Türkbükü'ndeki bir otelde yapılan düğünde, iki modacı hayatını birleştirdi. Damat Orhun Faruk Saraç, kişiye özel bir erkek giyim markasının sahibi, gelin Duygu Ay ise, kendi adıyla kurduğu kadın giyim markasıyla tanınıyor.



Cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı düğünde, ikisi de modacı olduğu için herkesin gözü gelin ve damadın üzerindeydi. Gelin ve damat, kendilerinin tasarlayıp diktiği gelinlik ve damatlıkla konuklardan tam not aldı. Üç yıldır birlikte olan, 28 Nisan'da nişanlanan ve hafta sonu evlenen çift, bir ömür mutlu olur inşallah.

BODRUM'DA GOLFE DEVAM
Bodrum'da bu sezon bir sanat etkinlikleri, bir de golf turnuvaları zirve yaptı! Yaz için Bodrum'a göçen sosyetikler, hem sanata hem de golfe doydu! Hele geçen hafta golf tutkunları turnuvadan turnuvaya koştu.



Hafta sonunda ise bu yıl 8'incisi düzenlenen TAV Passport Bodrum Golf Turnuvası gerçekleşti. İki gün süren turnuva sonunda kazananlar, ödüllerini aldı. Renkli geçen törene, golfçülerin yanı sıra birçok ünlü de katıldı.

MUTLULUĞU YAKALAMIŞ
Beyhan Benardete'nin el verdiği golf sporundaki başarılarıyla adından söz ettiren iş kadını Merve Müftüoğlu aşık. Şimdilerde Burcu Şendir ile aşk yaşayan Can Helvacıoğlu'ndan, 2011'de boşanan ve yıllardır aşktan uzak duran Merve Hanım'ın yeni beyaz atlı prensi de tanıdık biri; girişimci Murat Küçükel.



Yıllardır kalbi boş olan Müftüoğlu ile Küçükel'in ilişkisi, nasıl başladı bilmiyorum ama mayıstan beri devam eden mutlu bir ilişkileri varmış. Herkesin birbirlerine yakıştırdığı çift, hep mutlu olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA