Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İrem Derici karakolluk oldu! Ünlü kliniği birbirine kattı

Şarkıcı İrem Derici ile merhum Murat Dedeman'ın eşi Sevda Dedeman'ın, geçen hafta Nişantaşı'daki bir klinikte birbirlerine girdiklerini öğrendim! Artık aralarında eski bir husumet mi vardı ya da orada birbirlerini kızdıracak bir şey mi yaptılar bilmiyorum ama ciddi bir kavgaya tutuşmuşlar.



Öyle ağız dalaşı falan da değil, birbirlerine saldırıp muayenehaneyi birbirine katmışlar. Araya kliniğin sekreteri girmiş ve ayırmaya çalışmış ama olan ona olmuş. Kafasına saksı isabet eden sekreter hastaneye kaldırılmış ve bir gün müşahede altında tutulmuş.



Bu arada Teşvikiye Karakolu'na gidip birbirlerinden şikayetçi olan ikili, işlemler sürerken barışmışlar! Sekiz aydır aşk yaşadığı sevgilisinden ayrılan İrem Derici'nin sinirleri çok gergin!



Miras yüzünden üvey oğlu Rıfat Dedeman ile mahkemelik olan Sevda Dedeman'ın da zaten uzun süredir canı sıkkın. Klinikte sinirlerini atıp rahatlamış olmalılar ki, karakolda öpüşüp barışmışlar...



OYUNCU DOSTLARI YALNIZ BIRAKTI
Oyuncu Deniz Çakır'ın tatile gittikleri Hawaii'de iki yıllık sevgilisi Bilgehan Baykal'dan evlilik teklifi aldığını da, 10 Eylül'de evleneceklerini de ilk bu köşede okumuştunuz. 42 yaşında ilk kez gelinlik giyen Çakır ile ikinci kez "Evet" diyen Baykal, dün mutlu sona ulaştı. 200 kişilik düğünde dikkatimi çeken, Çakır'ın şahitliğini de yapan Zuhal Olcay ve Sumru Yavrucuk dışında sanat dünyasından kimsenin olmamasıydı. Yıllardır oyunculuk yapan Deniz Çakır, oyuncu dostlarını davet etmedi mi yoksa davet etti de onlar mı gelmedi bilemedim!



LONDRA'DA DÜKKAN AÇTI

Sosyetenin ünlü isimlerinden Fulya Gündoğdu, 2017 yılında ev kozmetiği ve kurumsal kokulandırma sektöründe iş hayatına atılmıştı. Sonra güzellik ürünlerine de el atan Fulya Hanım, kısa sürede işleri büyüttü. Dünya markası olma hedefi ile yola çıkan Gündoğdu, Avrupa'daki ilk mağazasını geçen hafta Londra'da açtı. Türk markası olarak Avrupa'nın en büyük AVM'sinde yer almanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Fulya Hanım, Dubai, Katar ve Amerika'da şubeler açmak için çalışmalara başlamış; bravo doğrusu...



KENDİ GELEMEDİ EŞİNİ GÖNDERDİ
Ünlü iş insanı Ali Altınbaş'ın oğlu Serdar Altınbaş, Boğaz'da görkemli bir düğünle evliler kervanına katıldı. Avukat Sumru Mungan ile Serdar Altınbaş'ın düğününe, iş dünyası ve sosyete akın etti. Konuklar arasında dünyaca ünlü modacı Elie Saab'ın eşi Claudine Saab da vardı. Meğer Elie Saab ile eşi, damadın ablası Fatoş Altınbaş'ın yakın dostuymuş. Hatta gelinliği ve damadın ailesinin bütün kıyafetlerini ünlü modacı dikmiş. Saab da düğüne katılacakmış ama 25 Eylül'deki Paris Moda Haftası'na hazırlandığı için gelememiş, eşini göndermiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA