Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ayrılık yok yasak var

Birlikte rol aldıkları dizideki arkadaşlıkları aşka dönüşen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. 'Arkadaşlar mı, aşıklar mı?' diye tartışılırken dudak dudağa fotoğrafları çekilince iddialar kesilir gibi olmuştu ama sonra



"Mert'in ailesi Afra'yı istemiyor" dedikodusu çıktı. Tam bu iddia tartışılırken geçen ay da ünlü oyuncuların ayrıldıkları iddia edildi. Hatta ayrılık gerekçesi olarak da, Mert'in Afra'yı aldattığı gösterilmişti. Tüm bu iddialar bir yana, ben size gerçek bir bilgi vereyim.



Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı devam ediyor. Çok sağlam bir kaynaktan öğrendim ki, ne ailelerin bu aşka müdahalesi olmuş ne de bir ayrılık yaşanmış. Doludizgin aşklarını yaşamaya devam ediyorlarmış. Ancak dizinin yapımcısı, ilişkileriyle ilgili konuşmalarını ve birlikte görünmelerini yasakladığı için aşklarını gözlerden uzak yaşıyorlarmış. Gizli saklı yaşanan aşklarla ilgili çok dedikodu çıkar, bakalım, onlarla ilgili daha ne dedikodular duyacağız.

'UMUT' BULUŞMASI BU YIL LEVENT'TE
Nazire Dedeman Çağatay, 28 Eylül 1993'te, arkadaşının silahından çıkan mermiyle 17 yaşında ölen oğlu Umut'un anısını yaşatmak için Umut Vakfı'nı kurmuştu. 28 Eylül'ün Dünya Bireysel Silahsızlanma Günü olarak kabul edilmesi için de çok uğraşmıştı.



Ancak başaramadan 2019'da aramızdan ayrılmıştı. Vakfın başına geçen kızı Özben Önal, annesinin bu hayalini gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyor. Özben Hanım, annesinin başlattığı 28 Eylül'deki silahlanma karşıtı sokak etkinliğini de sürdürüyor. Etkinlik bu yıl Levent Meydanı'nda olacak. Siz de silahlara karşıysanız, 28 Eylül'de doğru Levent Meydanı'na...

ANMA SERGİSİ
İstanbul'un elitleri gibi 'sanat' da Bodrum'u terk edip şehre döndü! Yeni sanat sezonunun açılmasıyla birlikte şehirde hemen her gün yeni bir sergi sanatseverlerle buluşuyor. İnci Aksoy'un kurucusu olduğu EKAV da anlamlı bir sergi hazırladı.



EKAV, 2022 yılında kaybettiğimiz ressam, şair, düşünür ve akademisyen Prof. Balkan Naci İslimyeli'yi anmak için, 76. doğum günü olan 20 Eylül'de özel bir sergi açtı. Gülfem Dedeoğlu'nun küratörü olduğu 'Düşünce Durakları / Çapraz Sorgulamalar' adlı sergide, İslimyeli'nin özel seçkisine, öğrencilerinin eserleri de eşlik ediyor.

İSTANBUL GİZEMİ EŞLİĞİNDE YEMEK
Eczacıbaşı Ailesi'nin Türkiye'ye kazandırdığı ilk modern sanat müzemiz İstanbul Modern, eski adresindeki yeni binasında mayısta ziyaretçilerini ağırlamaya başlamıştı. Yeme-içme sektörünün duayen isimlerinden Göktuğ Özdemir'in de müzenin içinde harika bir restoran açtığını duymuştum.



Özdemir, şık ve ferah ambiyansı ve Türk mutfağına çağdaş dokunuşlar katan özgün bir mönüye sahip restoranında önceki akşam bir davet verdi. Saffet Emre Tonguç ve Serda Büyükkoyuncu'nun İstanbul'un gizemli öykülerini anlattığı davete, birçok ünlü isim katıldı. Ünlü davetliler Boğaz'a karşı yiyip içip bilgilendiler...

YÜZLE 'OYUN' OLMAZ
Fatih Tutak'ın yeni restoranının açılış davetinde oyuncu Birce Akalay gözüme çarptı. Akalay, imaj değiştirip kaküllü uzun saça geçmiş ama yüzünde de sanki bir değişiklikler var gibi geldi bana! Çünkü bir saç insanı bu kadar farklı göstermez.



Belli ki; saçıyla birlikte yüzünde de bazı noktalara küçük dokunuşlar yaptırmış. Ancak yüzünün kendine has karakteristik duruşu bambaşka bir hal almış. Sanki Birce Akalay gitmiş bir başkası gelmiş! Hep söylüyorum; oyuncuların yüzleriyle bu kadar oynaması bence çok yanlış...

İLK DENEME BAŞARISIZ!
Annesi Sevil Sabancı'nın koltuğunu devralarak Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Melisa Sabancı Tapan, hissedarı olduğu bankanın 75. kuruluş yıldönümü galasında, tarzının dışında ciddi bir görünümle karşımızdaydı.



Melisa Hanım'ın siyah V yaka elbisesi, zamansız ve klasik bir model, çok da yakışmış. Ancak ayakkabı seçimi çok yanlış. Ayakkabının bilekten kalın bantlı oluşu, bacak boyunun kısa görünmesine neden olmuş! Saçı ve makyajı da 30 yaşında olan Melisa Hanım'ı yaşlı göstermiş. Neyse, 'ciddi işkadını' için bunlar ilk denemeler, zamanla öğrenir.

TREND RADARI
Moda haftalarının başlamasıyla birlikte, sokaktaki görünümler, bu sonbahar neler göreceğimizi de ortaya koydu. Beyazın artık yaz rengi olmadığını biliyoruz ve özellikle bu sezon, her görünümde karşımıza çıkacağı kesin.



Yassı, ince, retro görünümlü güneş gözlükleri bu sezonun yıldızlarından olacak. Özellikle çekik 'cat-eye' modellerini, şimdiden alışveriş listenize eklemekte fayda var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA