Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete şimdi bunu konuşuyor: Hizmetçisinin ahı mı tuttu?

Şu sıralar sosyete kulislerinden en çok konuşulan kişi, 24 Ağustos'ta Leros adasında geçirdikleri bot kazasında eşi Ali Sabancı ile ölümden dönen Vuslat Doğan Sabancı. Sosyete bir süredir, Vuslat Hanım'ın kazada, yüzündeki neredeyse tüm kemiklerin kırıldığını, damak ve çene kısmında büyük hasarın oluştuğunu, bu yüzden de bir dizi ameliyatla eski sağlığına kavuşabileceğini konuşuyordu.



Ancak son günlerde sosyeteden Vuslat Hanım ile ilgili başka bir söylenti duymaya başladım. Konuşulanlara göre, Vuslat Hanım, kazadan bir hafta önce, yıllardır evinde çalışan hizmetçi kadını, sudan bir sebepten dolayı kovmuş. Kadın giderken, Vuslat Hanım'a çok ağır beddualar etmiş. Bir hafta sonra kaza olunca, olayı bilenler, "Kadının bedduası tuttu, ah aldığı için bu başına geldi" diyormuş ve bu dedikodu kulaktan kulağa bütün sosyeteye yayılmış. Vallahi bu sosyete bir alem! Nereden, neleri bulup çıkarıp böyle üzücü bir durumda bile dedikodu malzemesi yapabiliyor.

10 YIL ÖNCE 10 AY EVDE YATMIŞ
BU arada, evinde tedavisi devam eden, ailesi dışında kimseyle görüşmeyen ve evden dışarı çıkmayan Vuslat Doğan Sabancı ile ilgili ilginç bir bilgi öğrendim. Ali-Vuslat Doğan Sabancı çifti, meğer 10 yıl önce İtalya'da, yine bir bot kazası geçirmiş. Ali Bey kazayı hafif atlatırken Vuslat Hanım'da sakat kalma riski oluşmuş ve 10 ay boyunca evde kımıldamadan yatmak zorunda kalmış. Umarım, Vuslat Hanım, 10 yıl önceki gibi yine er ya da geç eski sağlığına kavuşur.

RUHLAR EVİ'NDEN GERİ DÖNMÜŞ!
Dünyaca tanınan Türk çağdaş sanatının çılgın çocuğu Haluk Akakçe'nin, akciğer kanserine yakalandığını yazmıştım geçen yıl. Dünyanın önemli müzelerinde ve koleksiyonlarında eserleri bulunan Akakçe'nin tez zamanda bu illeti yenip, yeniden tuvalinin başına geçmesini temenni etmiştim. Haluk Akakçe önceki gün sosyal medyasında, yanda gördüğünüz fotoğrafını paylaştı.



Altına da "Ruhlar Evi'nden Dönüş" yazmış. Dokuz gün komada kaldığını ve doktorlarının mucizevi çabalarıyla geri döndüğünü de ekleyen Haluk Akakçe, umarım bu illetten kurtulur, Allah'tan ümit kesilmez...

SOKAK HAYVANLARI İÇİN 'DERİN' DAVET
Hayat arkadaşı Murat Aslan kalp krizi geçirdiği için geçen haftayı kabus gibi geçiren Derin Mermerci, yine de sözünü tuttu ve dostlarını davet ettiği 29 Eylül'deki alışveriş etkinliğine ev sahipliği yaptı.



Bu arada Derin Hanım, dostlarını ekinliğe davet ederken bunu bir sosyal sorumluluk projesi için yaptığını söylemiş ama içeriğinden bahsetmemişti. Ben de sokak hayvanları için böyle bir işe kalkışabileceğini yazmıştım; dediğim gibi de çıktı. Bu etkinlikten elde edilen gelirle sokak hayvanları kısırlaştırılacakmış. Derin Mermerci'nin gönlüne sağlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA