Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Gerçekleri öğrendiğinizde üzen reklamlar

Yüzlerce bulaşık yıkayamadığımız bir damla deterjan
Hayatlarının en mutlu anını yaşıyormuş gibi bulaşık yıkayan teyzeler gözünüzde canlandı değil mi? Yarışma düzenleyip en çok bulaşığı yıkayınca da sevinçle birbirlerine sarılırlar.
Olayın anlamsızlığını bir kenara bırakalım; sizi ümitlendirirler aynı zamanda. Ancak deterjan daha bir haftasını doldurmadan bitince, kaldığınız yerden hayatı sorgulamaya devam edersiniz.

Hiçbir zaman akışkan olmayan, akışkan kakao kreması
Aslında bu gerçeği oldukça kabullenmiş bir nesil olarak artık biraz içtenlik bekliyoruz galiba. 'Biz akışkan değiliz' diyebilen bisküviler ararken, yeni bir akışkan kakao kremasıyla daha karşılaşıyoruz reklamlarda. Belki artık alışan nesle değil ama daha umudunu yitirmemişlere her seferinde daha da acı çarpan bir darbedir bu.

Tek kağıt havluyla silemediğimiz ıslak zemin
Genellikle ciddi bir kadın, ciddiyetini son ana kadar koruyarak ıslak zemini siler. Hem de tek hamlede.
Sonrasında da hafif bir gülümseme gelir. Siz bu özgüvenle davrandığınız zaman elinize geçen tek şey, yırtılan kağıt havlularla yoğrulmuş yeni bir ıslak zemin olacaktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA